ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι 4+1 λόγοι που εξηγούν γιατί τα καλύτερα για τον κλιματισμό θα τα βρεις μόνο στη LEROY MERLIN!

Οι 4+1 λόγοι που εξηγούν γιατί τα καλύτερα για τον κλιματισμό θα τα βρεις μόνο στη LEROY MERLIN!

Ο χειμώνας που πέρασε ήταν δύσκολος από πολλές απόψεις και το καλοκαίρι που έρχεται χρειάζεται να είναι ήρεμο και γεμάτο όμορφες στιγμές χαλάρωσης!

Στην Ελλάδα ξέρουμε πολύ καλά ότι το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με διακοπές και… πολύ ζέστη!

Για το πρώτο, σού προτείνουμε να απευθυνθείς στο ταίρι σου ή στην παρέα σου, για το δεύτερο όμως, σού έχουμε συναρπαστικά νέα: Το ιδανικό κλιματιστικό για σένα είναι μόλις λίγα βήματα μακριά και δεν είναι πουθενά αλλού… είναι στη LEROY MERLIN!

Στα κλιματιστικά της LEROY MERLIN θα βρεις αμέτρητες επιλογές σε μέγεθος, χρώμα, μάρκα, απόδοση και κατανάλωση για να διαλέξεις αυτό που σε εξυπηρετήσει καλύτερα και ταιριάζει γάντι με το χώρο σου. Και το καλύτερο απ’ όλα; Φέτος η αγορά κλιματιστικού στη LEROY MERLIN συνοδεύεται από super εκπτώσεις και προσφορές μαζί με επιπλέον παροχές!

Για την ακρίβεια, έχουμε ξεχωρίσει 4+1 λόγους γιατί φέτος πρέπει να προτιμήσεις τα LEROY MERLIN για την αγορά του κλιματιστικού σου.

Λόγος #1: Στη LEROY MERLIN θα βρεις οι καλύτερες προσφορές για κλιματιστικά!

Όταν λέμε πως η LEROY MERLIN έχει τις καλύτερες τιμές για τα κλιματιστικά, το εννοούμε. Στα καταστήματά και στο eshop θα ανακαλύψεις επιπλέον προσφορές για τα μοντέλα κλιματιστικών Intercool, AUX, Haier & Toyotomi, και πίστεψέ μας, το κόστος είναι το τελευταίο πράγμα που θα σε απασχολήσει!

Μπορείς να δεις όλες τις προσφορές σε κλιματιστικά εδώ!

Λόγος #2: Αμέτρητες λύσεις κλιματισμού και δροσιάς για να διαλέξεις

Είτε σκέφτεσαι να επενδύσεις σε ένα κλιματιστικό είτε εξετάζεις εναλλακτικές επιλογές για να δροσιστείς φέτος, τότε η LEROY MERLIN μπορεί να σε βοηθήσει. Τόσο τα καταστήματα όσο και το eshop της LEROY MERLIN διαθέτουν αμέτρητες επιλογές σε κλιματιστικά, ανεμιστήρες δαπέδου, ανεμιστήρες επιτραπέζιους, ανεμιστήρες οροφής αλλά και επαγγελματικούς ανεμιστήρες ώστε να διαλέξεις τη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Μπες, λοιπόν, στο leroymerlin.gr ή έλα σε ένα κατάστημα LEROY MERLIN και βρες κλιματιστικά με βάση τα BTU που θες ή ανεμιστήρες από το αγαπημένο σου brand.

Λόγος #3: Τα μέλη του LEROY MERLIN Club κερδίζουν αποκλειστικές εκπτώσεις

Εσύ ακόμη να γίνεις μέλος στο LEROY MERLIN Club; Ξανασκέψου το: Το loyalty club της LEROY MERLIN είναι το μεγαλύτερο και το καλύτερο club για το σπίτι, καθώς όλα του τα μέλη απολαμβάνουν ειδικά προνόμια και έχουν άμεση πρόσβαση στον νο1 προορισμό για τα είδη σπιτιού στην Ελλάδα, που φυσικά δεν είναι άλλος από τη LEROY MERLIN!

Τώρα άκου και το καλύτερο: Φέτος τον Ιούνιο η LEROY MERLIN προσφέρει 20% έκπτωση σε όλα τα φορητά κλιματιστικά, αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη του LEROY MERLIN Club.

Αν, πάλι, δεν είσαι ήδη μέλος λοιπόν, μη χάνεις άλλο χρόνο. Κάνε join (είναι πολύ εύκολο, χρειάζεται μόλις λίγα κλικ) για να αποκτήσεις το φορητό κλιματιστικό που θα το παίρνεις παντού μαζί σου στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις!

Λόγος #4: Δωρεάν μεταφορά και εγκατάσταση κλιματιστικού με κλιματιστικά Toyotomi και SENDO

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως το κόστος μεταφοράς και εγκατάστασης ενός κλιματιστικού, είναι ένας σημαντικός παράγοντας που όλοι σκέφτονται κατά την αγοραστική διαδικασία. Στη LEROY MERLIN όμως δεν χρειάζεται να σε προβληματίζουν τέτοια πράγματα. Γιατί; Επειδή με την αγορά των μοντέλων Toyotomi & SENDO από ένα κατάστημα LEROY MERLIN κερδίζεις είτε δωρεάν μεταφορά είτε δωρεάν εγκατάσταση ή και τα δύο μαζί! Επισκέψου άμεσα το πλησιέστερο κατάστημα της LEROY MERLIN και μάθε τα πάντα για την ειδική προσφορά*.

Λόγος #5: Αγορά κλιματιστικού με έως και 48 άτοκες δόσεις!

Επειδή γνωρίζουμε πως η αγορά κλιματιστικού δεν είναι το μόνο σου έξοδο για αυτή τη σεζόν, καθώς τώρα θες να αρχίσεις και τα τριημεράκια σε κοντινούς παραλιακούς προορισμούς αλλά και ότι κάνεις οικονομίες για το μεγάλο έξοδο, αυτό των καλοκαιρινών διακοπών. Μην ανησυχείς ωστόσο γιατί στη LEROY MERLIN έχουν προνοήσει και για αυτό. Για την ακρίβεια, η LEROY MERLIN παρέχει έως και 24 άτοκες δόσεις για αγορές από 100.01€, έως και 36 δόσεις για αγορές από 300.01€, και έως 48 δόσεις για αγορές από 800.01€ και άνω. Απόκτησε, λοιπόν, το κλιματιστικό σου άμεσα και αποπλήρωσέ το αργότερα!

Έλα στον νο1 προορισμό για κλιματισμό, έλα στη LEROY MERLIN!

Με τέτοια ποικιλία, σε τιμές, προσφορές και παροχές, ελπίζουμε να σε πείσαμε ότι και φέτος τα καλύτερα για τον κλιματισμό θα τα βρεις στη LEROY MERLIN! Επιπλέον, αν θες να μαθαίνεις πρώτος/η για τις πιο hot προσφορές και tips για τον κλιματισμό και το σπίτι γενικότερα, γράψου στο newsletter της LEROY MERLIN απλά, γρήγορα, εύκολα και δωρεάν!

Τα βήματα είναι:

  • Μπες στο www.leroymerlin.gr/club,
  • κάνε εγγραφή με τα στοιχεία σου
  • ... και καλό καλοκαίρι!

ps: #staytuned γιατί κάθε εβδομάδα όλο και κάτι νέο τρέχει στα LEROY MERLIN για το σπίτι σου!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.