ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ζούμε με πάθος το φετινό καλοκαίρι και αφήνουμε την ψυχή μας να ξεχειλίσει από μουσική!

Ζούμε με πάθος το φετινό καλοκαίρι και αφήνουμε την ψυχή μας να ξεχειλίσει από μουσική!

Αλήθεια, τι είναι αυτό που κάνει τα καλοκαίρια μας ξεχωριστά; Μπορεί οι ηλιόλουστες ημέρες, οι υψηλές θερμοκρασίες και οι ολιγοήμερες αποδράσεις από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης, να μας βάζουν σε καλοκαιρινή διάθεση όμως, ποιος είναι ο λόγος που τα καλοκαίρια, η «καρδιά» μας χτυπάει σε τρελούς ρυθμούς και η διάθεσή μας είναι ανεβασμένη στα ύψη;

Μα, φυσικά, η ανυπομονησία μας, για νέες εμπειρίες και στιγμές απόλυτης διασκέδασης, που μοιάζει πιο έντονη από ποτέ. Άλλωστε, το ιδανικό καλοκαίρι συμπεριλαμβάνει γέλια με την παρέα, ατελείωτες ώρες χορού υπό τη μουσική του αγαπημένου μας συγκροτήματος και προπόσεις για όλα όσα θα φέρει η σεζόν που έρχεται. Στην πραγματικότητα, λοιπόν, αρκούν η καλή μας διάθεση, μία δροσιστική μπύρα ΑΜΣΤΕΛ στο χέρι και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ώστε να κάνουν το καλοκαίρι μας να πλημμυρίσει με μουσική και θετικά συναισθήματα.

Για εμάς που δεν βλέπουμε την ώρα για αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές, το σημαντικότερο μουσικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην πρωτεύουσα, είχε τη λύση, μέσα από μια σειρά από συναυλίες που διήρκησαν 12 ημέρες. Διότι η Πλατεία Νερού ξαναζωντάνεψε και το αγαπημένο μουσικό φεστιβάλ όλων επέστρεψε, μεγαλύτερο από ποτέ. Εμείς το μόνο που είχαμε να κάνουμε, λοιπόν, ήταν να απολαύσουμε την αγαπημένη μας παγωμένη μπύρα ΑΜΣΤΕΛ και να ξεσηκωθούμε από τους ρυθμούς του Release Athens Festival.

Το δυναμικό line up που μας συνεπήρε φέτος το καλοκαίρι

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα live που διοργανώνει το Athens Release Festival, καθώς και οι καλλιτέχνες που φιλοξένησε στη σκηνή του, είναι οι ιδανικές αφορμές για να βάλουμε σε μία σύντομη παύση τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και να απολαύσουμε στιγμές ξεγνοιασιάς, στον απόλυτο μουσικό προορισμό του καλοκαιριού. Και στα φετινά live, «συνοδοιπόρος» μας ήταν η ΑΜΣΤΕΛ, που ήρθε να μας δροσίσει τις στιγμές που ξεχείλισε η ψυχή μας από συναισθήματα, θυμίζοντάς μας όλα όσα έχουν σημασία και όσα μας εμπνέουν πραγματικά, ώστε να δημιουργήσουμε τις δικές μας πολύτιμες εμπειρίες στα μουσικά event, παρέα με μία παγωμένη μπύρα.

Κάπως έτσι, φέτος συμπληρώθηκαν 100 ώρες ζωντανής μουσικής μέσα από ένα δυνατό line up, το οποίο ανταποκρινόταν σε κάθε μουσικόφιλο, ανεξάρτητα από τα ακούσματά του. Ναι, το φετινό line up ήταν «πλούσιο» και περιλάμβανε καλλιτέχνες που ξέρουν πως να κάνουν την ψυχή του κοινού να ξεχειλίσει. Από τους London Grammar στους Pet Shop Boys και από τον Iggy Pop στους Slpiknot: Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής πέρασαν φέτος από τη σκηνή του Athens Release Festival και μας χάρισαν ανεκτίμητες στιγμές συγκίνησης.

Ανεπανάληπτες εμπειρίες που έκαναν την ψυχή μας να ξεχειλίσει από μουσική και χαρά

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η διασκέδαση να είχε μπει σε «παύση», ωστόσο, το φετινό καλοκαίρι στην πόλη αλλάζει «πρόσωπο», χαρίζοντάς μας μερικές αναζωογονητικές και άκρως αναγκαίες «ανάσες» ξεγνοιασιάς, που δίνουν άλλο νόημα στις καλοκαιρινές βραδιές μας. Άλλωστε, εάν υπάρχει κάτι που να μπορεί να μας βάλει σε καλοκαιρινή διάθεση αυτήν την εποχή, τότε σίγουρα είναι το ραντεβού με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, σε ένα από τα αμέτρητα μουσικά φεστιβάλ του καλοκαιριού.

Φυσικά, όπου υπάρχει μουσική υπάρχει και μία δροσιστική μπύρα ΑΜΣΤΕΛ και μας συνοδεύει σε όσα ζούμε με πάθος κάθε στιγμή. Με βάση αυτήν τη λογική, δημιουργήθηκε το microsite amstelmusic.gr, όπου μπορούμε να εγγραφούμε ως μέλη και να επιλέξουμε τη συναυλία που μας ενδιαφέρει, έτσι ώστε να μπούμε στον διαγωνισμό και να κερδίσουμε εισιτήρια για να ακούσουμε την αγαπημένη μας μουσική, κρατώντας την αγαπημένη μας μπύρα στο χέρι.

Κάτι τέτοιο, άλλωστε, βιώσαν και οι νικητές του διαγωνισμού για το Release Athens, οι οποίοι εξασφάλισαν εισιτήρια για τη συναυλία της επιλογής τους και τη δυνατότητα του «skip the line», μπαίνοντας στον συναυλιακό χώρο χωρίς να χάσουν χρόνο περιμένοντας στην ουρά. Οι νικητές απόλαυσαν μία αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης στο ΑΜΣΤΕΛ bar, το οποίο είχε προνομιακή θέση με μοναδική οπτική στη σκηνή, ενώ έπιναν τη μπύρα που τους πρόσφεραν. Όσοι παρευρέθηκαν στις συναυλίες, είχαν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε μέσα από τα ποτήρια ΑΜΣΤΕΛ, σκανάροντας το QR code πάνω στο ποτήρι με την μπύρα τους και διεκδικώντας στη στιγμή μοναδικά δώρα, όπως την αναβαθμισμένη εμπειρία στο ΑΜΣΤΕΛ bar με δωρεάν μπύρα, limited edition μπλουζάκι ΑΜΣΤΕΛ σε συνεργασία με το Release Athens, ή το επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι Release Athens.

Το φετινό καλοκαίρι, η ανάγκη να εκφραστούμε, να επικοινωνήσουμε, να δημιουργήσουμε, να ακούσουμε μουσική και να χορέψουμε, είναι εδώ πιο έντονη από ποτέ. Και για ακόμη περισσότερες διασκεδαστικές εμπειρίες, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μπούμε στο amstelmusic.gr και να διεκδικήσουμε εισιτήρια για να παρακολουθήσουμε από κοντά τα μεγαλύτερα φεστιβάλ και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Άλλωστε, καλοκαίρι σημαίνει χορός, διασκέδαση και χαμόγελα. Έτσι δεν είναι;

#amstelmusic #amstelgreece