ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Nobacco: Η πρώτη εταιρεία που επενδύει στον πλήρη έλεγχο της παραγωγής της

Nobacco: Η πρώτη εταιρεία που επενδύει στον πλήρη έλεγχο της παραγωγής της

Η NOBACCO είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου της στην Ελλάδα η οποία επενδύει στον πλήρη έλεγχο της παραγωγής της, με ένα καθετοποιημένο Πρόγραμμα Ποιότητας και Ασφάλειας Υγρών Αναπλήρωσης, το Bio Analysis Program, το οποίο εκτείνεται από την επιλογή των πρώτων υλών και την παραγωγή των υγρών μειγμάτων μέχρι την εμφιάλωση και αποθήκευση του τελικού προϊόντος. 

Διαθέτοντας πλέον το δικό της Πρότυπο Αναλυτικό Εργαστήριο, η NOBACCO είναι σε θέση να αναλύει η ίδια την κάθε μία παρτίδα τελικών μειγμάτων υγρών αναπλήρωσης ώστε να διασφαλίζεται πως οι συγκεντρώσεις των βασικών πρώτων υλών συμφωνούν απόλυτα με τα αναγραφόμενα στη συσκευασία. Κάθε ένα φιαλίδιο διατίθεται στον τελικό καταναλωτή με εσωτερικό δελτίο ανάλυσης όπου πιστοποιείται η συγκέντρωση της δραστικής ουσίας και η τήρηση των προδιαγραφών που ορίζονται από την εθνική και την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Το εργαστήριο στελεχώνεται από ειδικευμένη επιστημονική ομάδα χημικών και έχει εξοπλιστεί με όργανα ανάλυσης τελευταίας τεχνολογίας. Την επιστημονική εποπτεία της λειτουργίας του, έχει αναλάβει ο Dr. Δημήτρης Χατζηνικολάου, Βιοχημικός Μηχανικός, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Aquarius Project: επένδυση στην πανεπιστημιακού επιπέδου έρευνα για καινοτόμα προϊόντα με διεθνή ζήτηση

Το Πρότυπο Αναλυτικό Εργαστήριο λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της Aquarius Project, εταιρείας του ομίλου, και αποτελεί το πρώτο σχήμα στην Ελλάδα που ειδικεύεται αποκλειστικά στην παραγωγή, την εμφιάλωση και τη χημική ανάλυση υγρών αναπλήρωσης σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές. Με στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων με διεθνή ζήτηση η Aquarius Project ενισχύει την επιστημονική έρευνα στην Ελλάδα και πρωτοπορεί στη διασύνδεση του ιδιωτικού τομέα με ακαδημαϊκούς και ερευνητικούς φορείς από το 2014 έως και σήμερα.

«Κατακτήσαμε άλλη μια πρωτιά στην ελληνική αγορά, εφαρμόζοντας τον πρώτο ολοκληρωμένο έλεγχο ποιότητας και ασφάλειας στα υγρά αναπλήρωσης που παράγουμε. Η τοποθέτηση των καταναλωτών μας στο επίκεντρο και ο έλεγχος της ποιότητας ως εργαλείο ανάπτυξης, μας οδήγησε στη δημιουργία του Bio Analysis Program μέσω του οποίου εφαρμόζονται οι αυστηρότερες προδιαγραφές σε όλα τα στάδια της παραγωγής και διάθεσης, για το κάθε φιαλίδιο που φτάνει στον τελικό καταναλωτή. Επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό και σε state-of-the-art εξοπλισμό δημιουργήσαμε ένα, μοναδικό στον κλάδο μας, εργαστήριο αναλύσεων. Γιατί ό,τι κάνουμε θέλουμε να έχει αξία, και γιατί ο κάθε καταναλωτής είναι σημαντικό να γνωρίζει», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της NOBACCO, Μάρκος Μαρκόπουλος.