Η λουξ free αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς» στην πρώτη συμμετοχή της στον διαγωνισμό

Η λουξ free αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς» στην κατηγορία Πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό στη φετινή Τελετή Απονομής των βραβείων του διεθνώς αναγνωρισμένου και καταξιωμένου ομώνυμου θεσμού.

Η λουξ free αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς» στην πρώτη συμμετοχή της στον διαγωνισμό
2'

Η λουξ free, που αποτελεί το No1 προϊόν στην κατηγορία του στην καταναλωτική έρευνα Προϊόν της Χρονιάς, ξεχωρίζει για την καινοτομία του και ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. Είναι ένα αναψυκτικό χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς συντηρητικά, χωρίς ανθρακικό και μόνο με φυσικά γλυκαντικά. Περιέχει 100% γλυκαντικά φυσικής προέλευσης, είναι πλούσια σε βιταμίνη C, παράγεται από 100% Ελληνικά πορτοκάλια και έχει πλούσια γεύση.

Στο πλαίσιο του θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς» η λουξ free αξιολογήθηκε από την Ελεγκτική Επιτροπή Ειδικών της διοργάνωσης και εν συνεχεία εντάχθηκε στην πολύ μεγάλη καταναλωτική έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τον εξειδικευμένο οργανισμό έρευνας αγοράς Circana, σε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα 3.200 ατόμων σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο και σημαντικότερο θεσμό βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, που διοργανώνεται σε πάνω από 45 χώρες ανά τον κόσμο. Στην Ελλάδα η διοργάνωση υλοποιείται από τη Direction Βusiness Network.

Το βραβείο παρέλαβε ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Αντιπρόεδρος της Λουξ, μαζί με τη Χρύσα Μαρλαφέκα και τον Παναγιώτη Μαρλαφέκα, στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής, όπου παρευρέθηκαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και επιχειρηματικά στελέχη.

Η Λουξ επιβεβαιώνει σταθερά ότι ανάγει την καινοτομία σε προτεραιότητά της και πυλώνα της στρατηγικής της ανάπτυξης σε προϊοντικό επίπεδο.

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών έχει περισσότερα από 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά, αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Healthy Diet Awards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», Retail Business Awards, Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, πρόσφατα παρουσίασε τη νέα λουξ free, τη μπλε πορτοκαλάδα λουξ χωρίς ανθρακικό, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς συντηρητικά, με φυσικά γλυκαντικά, σάκχαρα φρούτων και στέβια καθώς και την ανανεωμένη σειρά λουξ Tea, που αποτελείται από τρεις μοναδικές γεύσεις. Το 2023 παρουσίασε νέα σειρά χυμών σε 10 μοναδικές γεύσεις καθώς και τη σειρά χυμών λουξ kids.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
11:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Παγγαίο