ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στον Υμηττό: Νεκρός ο 54χρονος που αγνοείτο

Τραγωδία στον Υμηττό: Νεκρός ο 54χρονος που αγνοείτο

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη

Τραγικό τέλος είχε ο 54χρονος, Γιώργος Κολπακίδης, ο οποίος αγνοείτο από την Τετάρτη (03/06). Ο άτυχος άνδρας, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί (05/06), στο Στρατόπεδο Σακέτα, στον Υμηττό, στο πλαίσιο αναζητήσεων που διενεργούσαν οι αστυνομικές δυνάμεις με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής.

Ο άνδρας, εξαφανίστηκε την Τετάρτη, όταν πήγε για τον καθιερωμένο του περίπατο στον Υμηττό, στην περιοχή του Καρέα.

Δείτε φωτογραφίες του Newsbomb.gr από το σημείο:

Η κόρη του περιπατητή, μιλώντας νωρίτερα στο OPEN, δήλωσε πως ο πατέρας της ήξερε πολύ καλά την περιοχή, ενώ τόνισε ότι ο άνδρας αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του. Επίσης, είχε κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Στην επιχείρηση ερευνών συμμετείχαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, οι οποίες «χτένιζαν» για δυο ημέρες, την ορεινή περιοχή του Καρέα, όπου ο άτυχος άνδρας συνήθιζε να κάνει τον περίπατό του.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν δέκα πυροσβέστες με έναν σκύλο και τέσσερα οχήματα, καθώς και δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., με την βοήθεια ενός drone.

Η κόρη του αγνοούμενου, μιλώντας το πρωί Παρασκευής (05/06) στον ΑΝΤ1 είχε κάνει έκκληση σε όποιον γνώριζε κάτι, να ενημερώσει τις Αρχές.

«Δεν έχουμε χάσει την ελπίδα μας. Αν κάποιος τον άφησε κάπου, εάν κατά λάθος τον χτύπησε, ας το πει ανώνυμα, ας ενημερώσει», είπε χαρακτηριστικά η κόρη του 54χρονου άνδρα.

Παράλληλα, μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε ότι ο πατέρας της γνώριζε το βουνό πολύ καλά, καθώς έκανε σχεδόν κάθε μέρα περιπάτους σε εκείνο το σημείο.

Όπως είχε πει, αυτό που φοβούνται είναι μήπως εμφάνισε κάποιο πρόβλημα με την καρδιά του κι έπεσε σε κάποιο δύσβατο σημείο, ή μήπως κάποιος ποδηλάτης ή μοτοσικλετιστής κατά λάθος τον χτύπησε.

«Ο πατέρας μου συνήθιζε να φοράει ακουστικά και να ακούει ebooks, οπότε μπορεί να μην κατάλαβε ότι τον πλησίαζε κάποιο μηχανάκι ή ποδήλατο για να προφυλαχθεί και να έγινε κάποιο ατύχημα», είπε.

Το Newsbomb.gr στον Υμηττό

O φωτογραφικός φακός του Newsbomb.gr, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών, καταγράφοντας πλάνα από το σημείο της εξαφάνισης. Οι Αρχές έχουν καταφθάσει από νωρίς στο σημείο, προκειμένου να εντοπιστεί το αγνοούμενο άτομο. Στις έρευνες εκτός από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας συμμετείχαν και πυροσβέστες.

Ο άνδρας, φορούσε μπλε μπλούζα και μαύρο παντελόνι και είχε ύψος γύρω στο 1.85 με 1.90. Από την πρώτη στιγμή υπήρξε ιδιαίτερη ανησυχία, καθώς ο 55χρονος, είχε πρόβλημα με την καρδιά του.

Η ανάρτηση της κόρης του στο Facebook:

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Στενεύει ο κλοιός για την μαυροντυμένη-Νέες αποκαλύψεις