ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης σε Τσίπρα για δοσίλογους: «Παρανόησες! Ή με τους Κολοκοτρώνηδες ή με τους Γκοτζαμάνηδες»

Τσίπρας - Πολάκης

Ούτε τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε ασχολίαστα ο πρώην υπουργό κ. Παύλος Πολάκης.

Με αφορμή την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και τα όσα είπε για τον ίδιο και τις τοποθετήσεις του περί δοσίλογων της ΝΔ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να δώσει τη δική του απάντηση με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο κ. Τσίπρας σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρώην υπουργός του στην συζήτηση της Προανακριτικής είπε: «Δεν θεωρώ τη ΝΔ παράταξη των δοσιλόγων, όπως και ο Κολοκοτρώνης δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ. Σε μία πολιτική αντιπαράθεση ακούγονται και υπερβολές. Οι παρατάξεις έχουν την ιστορία τους. Δεν είναι η ΝΔ παράταξη δοσιλόγων όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η παράταξη του Κουφοντίνα όπως μας έχουν κατηγορήσει».

Ο Παύλος Πολάκης δεν το άφησε να πέσει κάτω και έγραψε στο Facebook: «Να το επαναλάβω για να τελειώνουμε με τις «παρανοήσεις»: Η ιστορία της Ελλάδας μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους είναι η ιστορία της πάλης δυο παρατάξεων. Της προοδευτικής δημοκρατικής αριστερής που εξέφραζε την κοινωνική πλειοψηφία ΚΑΙ της συντηρητικής, δεξιάς και ακροδεξιάς που εξέφραζε την εκάστοτε μειοψηφία των εκμεταλλευτών και της ολιγαρχίας. Η πρώτη είχε Κολοκοτρώνηδες, Μακρυγιάννηδες, αγωνιστές της εθνικής ανεξαρτησίας και των εργατικών δικαιωμάτων, Βελουχιώτηδες,114, Πολυτεχνείο, Αλλαγή. Η δεύτερη φτιάχτηκε από τους κοτζαμπάσηδες τους Τουρκοκρατίας και σε αυτήν βρήκαν καταφύγιο, από μαυραγορίτες και δοσίλογους μέχρι υπόκοσμο των Γκοτζαμάνηδων και χουντικούς!!

Τέλεια και παύλα! Η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει!»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φονικό Μακρινίτσα: «Βοήθεια, σώστε με! Ήρθε να μας σκοτώσει» - Θρήνος για τον Γιώργο και την Κων/να