ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ε. Βενιζέλος: «Αύριο αρχίζουμε ξανά»

Ε. Βενιζέλος: «Αύριο αρχίζουμε ξανά»

Πρόσκληση συμμετοχής προς όλα τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ απηύθυνε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενόψει της αυριανής ψηφοφορίας για την εκλογή νέου προέδρου του κινήματος.

Αύριο στο ΠΑΣΟΚ «αρχίζουμε ξανά» τόνισε ο κ. Βενιζέλος σε μήνυμά του μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας και κάλεσε στελέχη, μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ «σε μια συλλογική πολιτική πράξη που έχει ως βασικό στόχο να ζωντανέψει την παράταξη».

«Έχω πλήρη επίγνωση της κατάστασης» υποστηρίζει ο κ. Βενιζέλος, προσθέτοντας ότι οι λέξεις «ευχαριστώ» και «συγνώμη» που χρησιμοποίησε κατά την ομιλία του στην Εθνική Συνδιάσκεψη του προηγούμενου Σαββάτου θέλει να είναι «αφετηρία μιας νέας σχέσης εμπιστοσύνης».

«Μόνο το Εθνικό καθήκον αλήθειας και το Εθνικό καθήκον αλληλεγγύης μπορούν να λειτουργήσουν ως εφαλτήριο για την οριστική υπέρβαση της κρίσης και την ανάκτηση του εδάφους που έχουμε χάσει», υποστηρίζει ο κ. Βενιζέλος, ενώ ζητά «να μην αφήσουμε να κυριαρχήσει» το μέτωπο της «υποκρισίας, της δημαγωγίας και του λαϊκισμού».

«Αύριο αρχίζει η μάχη των επικείμενων εκλογών. Μαζί θα την κερδίσουμε», καταλήγει το μήνυμα του κ. Βενιζέλου.

Συνάντηση Βενιζέλου-Πανταζή

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Βενιζέλος συναντήθηκε σήμερα με το γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Κώστα Πανταζή, και τα μέλη της Συντονιστικής Γραμματείας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

Η συνάντηση ήταν μια «πρώτη γνωριμία» με τα όργανα της νεολαίας και έγινε σε «χαλαρό» και «θετικό» κλίμα.