ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν μίλησε για απόσυρση από την πολιτική»: Η ερμηνεία πρώην συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή

«Δεν μίλησε για απόσυρση από την πολιτική»: Η ερμηνεία πρώην συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή

Το μήνυμα του Κώστα Καραμανλή ο οποίος ολοκλήρωσε την κοινοβουλευτική του διαδρομή, ερμηνεύει με αναρτήσεις του ο άλλοτε κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος 

Ο Ευάγγελος Αντώναρος, διεγραμμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και άλλοτε στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, επιχειρεί να ερμηνεύσει με αναρτήσεις του, το μήνυμα του Κώστα Καραμανλή με το οποίο ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία μετά τις αναρτήσεις του κατά του αντιπροέδρου του κόμματος Άδωνη Γεωργιάδη, σχετικά με την υπόθεση Novartis, χαρακτηρίζει κάθε λέξη του μηνύματος του Κώστα Καραμανλή «μετρημένη». Τονίζει πως ο πρώην πρωθυπουργός μιλά για «ολοκλήρωση της κοινοβουλευτικής του διαδρομής» και όχι για «απόσυρση από την πολιτική».

Σημειώνει μάλιστα πως τα πιο ενδιαφέροντα είναι αυτά που ο πρώην πρωθυπουργός δεν αναφέρει. Ότι δηλαδή δεν κάνει πουθενά αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και πως δεν αναφέρεται πουθενά σε συμμετοχή στην προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος αναφέρει στις αναρτήσεις του συγκεκριμένα: «Ιδιαίτερα προσεγμένη η από καιρο αναμενόμενη δήλωση Καραμανλη για μη συμμετοχή του στις επόμενες εκλογές. Κάθε λέξη μετρημένη. Μιλάει για ολοκλήρωση της "κοινοβουλευτικης του διαφρομης". Και ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ για απόσυρση απο την πολιτική -- όπως σπευδουν να ερμηνευσουν τα παπαγαλάκια.


Σημασία έχει τι δεν αναφέρει ο Καραμανλης: 1. Καμμία αναφορά στο όνομα Μητσοτακης. Τον κρατάει μακρια. 2. Καμμία αναφορά επίσης σε συμμετοχή του σε προεκλ.εκστρατεια (όπως ισχυρίζονται τώρα κατ'επιταγήν και ΨΕΥΔΩΣ συστημικά ΜΜΕ κοντα στο Μαξίμου).

Επίσης κάνει αναφορά στις αξίες της ΝΔ που ερμεηνευεται ως υπαινιγμος για την απομακρυνση απο αυυτές της σημερινης ηγεσίας. Ο ΚΚαραμανλής παραμένει πιστός σε όσα πρεσβεύει διαχρονικά. Γι' αυτό δεν μπορέι να τον ψέξει κανείς. Ειδικά οι κακοδιαχειριστές της παρακαταθήκης του».

Σχετικές ειδήσεις

Κώστας Αχ. Καραμανλής για τον πρώην πρωθυπουργό: «Έμαθα την απόφαση με μεγάλη συγκίνηση»

Η επική ατάκα του Κώστα Καραμανλή στον Γιώργο Παπανδρέου το 2007

Κώστας Καραμανλής: Το παρασκήνιο για την απόφασή του να μην κατέβει στις εκλογές