ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέος… χρησμός Μητσοτάκη για εκλογές και αναφορά σε Καραμανλή από το Περιστέρι

Νέος… χρησμός Μητσοτάκη για εκλογές και αναφορά σε Καραμανλή από το Περιστέρι

«Δεν θα αργήσουν και πολύ» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Περιστέρι όπου βρέθηκε για τις εκλογές.

«Δεν θα αργήσουν και πολύ» ήταν ο νέος... χρησμός του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που μίλησε σε συγκεντρωμένο πλήθος στο Περιστέρι όπου βρέθηκε. Ο πρωθυπουργός μάλιστα αναπόλησε και την εκκίνηση της πολιτικής του διαδρομής από το Αιγάλεω και σε συγκέντρωση του Κώστα Καραμανλή.

Η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη, στον Κώστα Καραμανλή, έρχεται την ημέρα που ο πρώην πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια του κόμματος. Ο πρωθυπουργός ανέφερε ακόμα ότι χαίρεται που βρίσκεται «στο πολιτικό μου σπίτι. Γιατί εδώ εκλέγομαι και θα εξακολουθώ εδώ να εκλέγομαι».

«Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από όταν ξεκίνησα την πολιτική μου διαδρομή το 2003 και η πρώτη μου εμφάνιση ήταν σε συγκέντρωση του Κώστα Καραμανλή στο Αιγάλεω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μιλώντας για την Οικονομία, σημείωσε: «Όσο η οικονομία αναπτύσσεται πάντα το όποιο δημοσιονομικό πλεόνασμα θα στρέφεται σε κοινωνικές πολιτικές γιατί είμαστε η μεγάλη λαϊκή παράταξη που ενώνει τους Έλληνες».

Αναφερόμενος τέλος στο δίλημμα των εκλογών, σημείωσε: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι Έλληνες θα σταθούν με κρίση και θα απαντήσουν στο κεντρικό διλημμα των εκλογών και θα πουν «δεν θέλουμε να ξαναγυρίσουμε πίσω»

Σχετικές ειδήσεις

«Δεν μίλησε για απόσυρση από την πολιτική»: Η ερμηνεία πρώην συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή

Εκλογές 2023: Στα υπουργεία τα «έντυπα υποψηφιότητας» - «Κλείδωσε» η ημερομηνία της πρώτης κάλπης

Κώστας Καραμανλής: Το παρασκήνιο για την απόφασή του να μην κατέβει στις εκλογές