ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα καταγγελία από την Αλεξοπούλου: «Μαύρο χρήμα στην Ελληνική Λύση»

Νέα καταγγελία από την Αλεξοπούλου: «Μαύρο χρήμα στην Ελληνική Λύση»
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Δεύτερη σοβαρή καταγγελία για την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, καθώς μετά τον Αντώνη Μυλωνάκη και η Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου έκανε λόγο για «μαύρο χρήμα»

«Το κόμμα κρατούσε 1.000 ευρώ από τη μισθοδοσία. Δίναμε, επίσης, 500 ευρώ για έξοδα του κόμματος, τα δίναμε κάθε πρώτη του μηνός δίναμε τα λεφτά που ξέραμε ότι βοηθάμε το κόμμα» δήλωσε, για την «Ελληνική Λύση», η ΑναστασίαΑικατερίνη Αλεξοπούλου στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» του Open.

«Εγώ δέχθηκα να πάω σε άλλη περιφέρεια, είπα συγκεκριμένα αφού ο Μυλωνάκης θα φύγει από ανατολική Αττική θα πάω εγώ. Από τη στιγμή που η επιτροπή δεοντολογίας στην απάντηση που έδωσε γράφει ότι μπορώ να πάω σε οποιαδήποτε άλλο τομέα της επιλογής μου, γιατί δεν το δέχθηκαν; Δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την κυρία Κρητικού και μου είπε “ο κ. Αβδελάς πήγε Γρεβενά, εσύ που θα πας;” και όταν εγώ της είπα στην ανατολική Αττική μου είπε “όχι, όχι αυτό αποκλείεται” και μετά αναγκάστηκα να αποχωρήσω γιατί κατάλαβα όλη τη σκευωρία», είπε η κ. Αλεξοπούλου για την αποχώρησή της από το κόμμα.

Σε ερώτηση για το αν η σκευωρία που κατήγγειλε έχει στηθεί από το εσωτερικό της «Ελληνικής Λύσης», απάντησε: «Δεν ξέρω, μπορεί και να είναι από το κόμμα, μπορεί και να μην είναι».

«Προστάτευσέ μας πρόεδρε, θίγουν το κόμμα όταν λένε ότι οι πληροφορίες βγήκαν από το κόμμα άρα υπάρχουν συκοφάντες, ρουφιάνοι που πρέπει να εντοπιστούν, να πιεστούν να φέρουν αποδείξεις για αυτά που διέδωσαν και σπήλωσαν βουλευτές, δεν γίνεται να τρέπομαι εγώ για την κακοήθεια άλλων, μιλάμε για την αξιοπρέπεια του κόμματος», ανέφερε πως έγραψε στο μήνυμα που έστειλε στον Κυριάκο Βελόπουλο.