ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης: «Θα στηρίζουμε πάντα την κοινωνία» λέει στο Tik Tok

Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης: «Θα στηρίζουμε πάντα την κοινωνία» λέει στο Tik Tok

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός απάντησε σε ερώτηση νεαρού για την ακρίβεια στον δρόμο για τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023

Πιο κοντά στους νέους ψηφοφόρους θέλουν να έρθουν οι πολιτικοί αρχηγοί, στον δρόμο για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι αρκετά ενεργός στο Tik Tok, όπου ανεβάζει πολύ συχνά βίντεο, ενώ απαντά και σε ερωτήσεις των πολιτών.

Αυτή τη φορά ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας απάντησε σε ερώτηση νεαρού για την ακρίβεια.

«Πώς πάνε τα θέματα με τις τιμές; Εδώ και δύο χρόνια λέει δεν θα υπάρχουν άλλες αυξήσεις, μόνο που δεν βλέπουμε κάποια αλλαγή όλο αυξάνονται και μας έχει φέρει όλους αυτό σε μία δύσκολη κατάσταση» ανέφερε ο νεαρός.

Στο βίντεο του στο προφίλ του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο πρωθυπουργός απάντησε λέγοντας ότι: «η ακρίβεια είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Βέβαια πρέπει να σου πω ότι είναι μία εισαγόμενη ακρίβεια η οποία οφείλεται αποκλειστικά στον πόλεμο στην Ουκρανία».

Και πρόσθεσε: «Από εκει και πέρα εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε να στηρίξουμε την κοινωνία. Έχουμε δώσει πολλά επιδόματα βοήθειας, market pass, στήριξη στις τιμές στο ρεύμα. Θα εξακολουθούμε να το κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε και θα προσπαθούμε πάντα να στηρίζουμε την κοινωνία και ειδικά τους πιο αδύναμους έως ότου αφήσουμε πίσω μας αυτή την περιπέτεια».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης: ΣΥΡΙΖΑ και Βαρουφάκης να ζητήσουν συγγνώμη

Εκλογές 2023- Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε τα ναυπηγεία Περάματος -Τι είπε στους εργαζόμενους

Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης: Οι… μαύρες αγκινάρες του ΣΥΡΙΖΑ και η σχέση Τσίπρα – Βαρουφάκη