ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόκληση Παπανδρέου: Κανό στο γυμναστήριο της Βουλής

Πρόκληση Παπανδρέου: Κανό στο γυμναστήριο της Βουλής

Χαρακτηριστικές περιπτώσεις σπατάλης με πλέον κραυγαλέα περίπτωση αυτή του περίφημου γυμναστηρίου με τις σάουνες στα γραφεία της Ιπποκράτους...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", τα γυμναστήρια στην Ιπποκράτους ήταν δύο: ένα πριβέ για τον γυμναστή και τον πρώην πρόεδρο του κόμματος.

Το γραφείο του γυμναστή, διέθετε υπολογιστή Apple τελευταίας τεχνολογίας και ένα κορυφαίο ηχοσύστημα για να δίνει τον ρυθμό στη γυμναστική του κ. Παπανδρέου.

Στην ίδια αίθουσα, στην οποία κυριαρχεί ο καθρέφτης στον δεξιό τοίχο, υπάρχει ακόμη ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα για βάση.

Βάρη, βέβαια, δεν υπάρχουν, καθότι τα πάντα γίνονται ηλεκτρονικά με το πάτημα εντός κουμπιού.

Και το απαραίτητο μηχάνημα προθέρμανσης με τηλεόραση για να ξεφεύγει ο νους και να νομίζει ο ασκούμενος πως βρίσκεται στην εξοχή.

Ακριβώς απέναντι είναι το κυρίως γυμναστήριο με τις δύο σάουνες.

Σε αυτό υπάρχουν τρεις διάδρομοι με τηλεοράσεις, δύο cross trainer με τηλεοράσεις και ένα κωπηλατικό με... νερό για ακόμη πιο ρεαλιστική άσκηση!

Πρόκειται για το καμάρι του γυμναστηρίου, καθώς αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας στη γυμναστική. Στα αξεσουάρ του συγκεκριμένου μηχανήματος άσκηση είναι ένα μπλε δοχείο νερού, για να νομίζει ο ασκούμενος πως βρίσκεται στη θάλασσα, ένα χαλάκι και ένα μπουκαλάκι για να δροσίζεται.

Στον ίδιο χώρο υπάρχει ακόμη μια πλήρης σειρά εκγύμνασης όλων των σημείων του σώματος. Μηχάνημα για τους γλουτούς, μηχάνημα για τις γάμπες, μηχάνημα για τα χέρι, τα μπράτσα, τους καρπούς κ.ο.κ.

«Νους υγιής εν σώματι υγιεί» που έλεγαν και οι αρχαίοι πρόγονοι...