ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουίκ: Το πολιτικό σύστημα έχει πολλές σάπιες ρίζες

Κουίκ: Το πολιτικό σύστημα έχει πολλές σάπιες ρίζες

Για σάπιες ρίζες του πολιτικού συστήματος κάνει λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σχολιάζοντας την άμεση ενέργεια του Οικονομικού Εισαγγελέα να ζητήσει να του αποσταλεί από τη Γαλλία βεβαιωμένο γνήσιο αντίγραφο της λίστας Φαλτσιάνι (Λαγκάρντ).

«Ο Οικονομικός Εισαγγελέας κ. Γρηγόρης Πεπόνης έκανε για μία ακόμα φορά, αυτό που για άλλους δεν είναι το αυτονόητο. Ζητά να του αποσταλεί από τη Γαλλία το αυθεντικό cd με τη λίστα Φαλτσιάνι», σημειώνει ο κ. Κουίκ.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισημαίνει επίσης πως «την περασμένη εβδομάδα, από το βήμα της Βουλής, στην Ολομέλεια, είχα προτείνει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο διά του Προεδρείου της να αναλάβει άμεση πρωτοβουλία, ζητώντας από τη Γαλλική Κυβέρνηση αυθεντικό αντίγραφο της λίστας που είχε παραδώσει η πρώην Υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Κριστίν Λαγκάρντ και είχε χαθεί κάπου μεταξύ Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου.

Για μια ακόμη φορά η Δικαιοσύνη ξεπέρασε το πολιτικό σύστημα, το οποίο εννοεί με τις διάφορες κωλυσιεργίες του, σκόπιμες ή όχι, να αποδεικνύει συνέχεια στον κόσμο ότι έχει πολλές σάπιες ρίζες», καταλήγει ο κ. Κουίκ.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων