ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυση του Μαρκογιαννάκη στον Κώστα Βαξεβάνη

Μήνυση του Μαρκογιαννάκη στον Κώστα Βαξεβάνη

Μήνυση κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε σήμερα ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης στο κείμενο της μήνυσης κάνει αναφορά σε δημοσιεύματα που έχει αναρτήσει ο κ. Βαξεβάνης στην ιστοσελίδα του, τα οποία θεωρεί συκοφαντικά εναντίον του.

Τα δημοσιεύματα αναφέρονται στην υπόθεση Siemens, αλλά και της ενοικίασης των πυροσβεστικών ελικοπτέρων για τα οποία όπως υποστηρίζει ο κ. Βαξεβάνης, ο κ. Μαρκογιάννης δεν αθωώθηκε απλά δεν παραπέμφθηκε ποτέ και τα αδικήματα παραγράφηκαν.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης αναφέρει ότι ο κ. Βαξεβάνης αντί να επικοινωνήσει μαζί του για να του πει τις απόψεις του συνέχισε να αναρτά συκοφαντικά κατά τον ίδιο δημοσιεύματα με τίτλους όπως «έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα», όταν ο κ. Μαρκογιαννάκης ανέλαβε την προεδρία της Επιτροπής, ή άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα φωτογραφία του κ. Μαρκογιαννάκη με τίτλο «ιδού η Ρόδος, γιατί το πήδημα παραγράφηκε».

Στη συνέχεια ο κ. Μαρκογιαννάκης παραθέτει ιστορικό της υπόθεσης Siemens και της διαδρομής του, ενώ αφήνει υπονοούμενα και για σχέσεις του κ. Βαξεβάνη με το ΣΥΡΙΖΑ.