ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παναγιωτακόπουλος: Ντροπή για το ΠΑΣΟΚ να στηρίζει τη ΝΔ

Παναγιωτακόπουλος: Ντροπή για το ΠΑΣΟΚ να στηρίζει τη ΝΔ

Βολές εναντίον της ΝΔ εξαπολύει ο πρόεδρος της Αριστερής Πρωτοβουλίας ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, με αφορμή τις δηλώσεις του Χρύσανθου Λαζαρίδη και του Μάκη Βορίδη.

Από τα πυρά του κ. Παναγιωτακόπουλου δεν ξεφεύγει ούτε το ΠΑΣΟΚ για το οποίο τονίζει πως δεν είναι δυνατόν να στηρίζει ένα κόμμα που θεωρεί πως ο Ανδρέας Παπανδρέου κατέστρεψε τη χώρα.

Αναλυτικά:

«Όταν ο πιο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού κ. Σαμαρά, ο κ. Χρ. Λαζαρίδης, δηλώνει πως ότι δήλωσε ο κ. Βορίδης για τον Ανδρέα Παπανδρέου, απηχούν και τις απόψεις του κ. Σαμαρά, απλά είναι λάθος ο χρόνος που επιλέχθηκε να ειπωθεί, δημιουργείται ένα μείζον πολιτικό θέμα για τη σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Στηρίζει δηλαδή το ΠΑΣΟΚ έναν πρωθυπουργό και συγκυβερνά με ένα κόμμα, που θεωρεί πως ο Ανδρέας Παπανδρέου κατέστρεψε τη χώρα; Και θα συνεχίσει να τον στηρίζει αποδεχόμενο την προσβολή στο πρόσωπο του ιδρυτή του κόμματος αλλά και του ηγέτη που άλλαξε το ρου της ιστορίας στη χώρα; Αν συμβεί αυτό τότε οι «εχθροί» βρίσκονται όχι εκτός αλλά εντός των τειχών της παράταξης. Κρίμα και ντροπή τους»!