ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μπαλτάκος: Η ΝΔ να κόψει τις επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ και να στηρίξει την κυβέρνηση

Π. Μπαλτάκος: Η ΝΔ να κόψει τις επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ και να στηρίξει την κυβέρνηση

Στην ανάγκη εθνικής ομοψυχίας και στήριξης της κυβέρνησης αναφέρθηκε σήμερα, Δευτέρα (30/03/2015) ο Παναγιώτης Μπαλτάκος.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, υποστήριξε πως η ΝΔ έχασε τις εκλογές από το Μνημόνιο πως ο Αντώνης Σαμαράς δεν έκανε καμία δεξιά στροφή, ενώ κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να «κόψει τις επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Η ΝΔ δεν ηττήθηκε επειδή χάσαμε το κέντρο κι αυτές είναι -μην τις χαρακτηρίσω- θεωρίες. Χάσαμε τις εκλογές επειδή ήμασταν πολύ μνημονιακοί. Χάσαμε την ψυχή μας εξαιτίας του μνημονίου και χάσαμε τις εκλογές», είπε συγκεκριμένα ο κ. Μπαλτάκος και χαρακτήρισε «σόφισμα» τη δικαιολογία πως η ΝΔ έχασε τις εκλογές επειδή «ο Σαμαράς πήγε το κόμμα δεξιά», ενώ συμπλήρωσε:

«Πού το πήγε δεξιά; Εγώ δεξιός είμαι, αλλά δεν το είδα αυτό. Ποια δεξιά στροφή έκανε ο Σαμαράς; Συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ για να μείνει στην κυβέρνηση» τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Αυτοί οι οποίοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, δεν τους ψήφισαν επειδή ο Σαμαράς πήγε το κόμμα δεξιά. Ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, γιατί κόπηκαν οι μισθοί και οι συντάξεις, λόγω του μνημονίου

Τέλος, σχολιάζοντας το περιστατικό κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα με «πρωταγωνιστές» άνδρες των ΟΥΚ, ο κ. Μπαλτάκος κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «να ζητήσουν συγγνώμη από τα παιδιά των ΟΥΚ».

«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να πάνε μια μέρα στη μονάδα, να καθίσουν από το πρωί ως το βράδυ, να κλαίνε με λυγμούς το βράδυ με αυτά πού θα έχουν δει, να έχουν γίνει άσπροι σαν το χαρτί Α4 και μετά να ζητήσουν συγγνώμη από τα παιδιά αυτά» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις