ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεροβασίλη: Με το εξώδικο ο Μουσουρούλης ποινικοποιεί τον πολιτικό διάλογο

Γεροβασίλη: Με το εξώδικο ο Μουσουρούλης ποινικοποιεί  τον πολιτικό διάλογο

Για ποινικοποίηση του πολιτικού διαλόγου κάνει λόγο σε δηλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος και βουλευτής 'Αρτας Όλγα Γεροβασίλη, σχετικά με εξώδική διαμαρτυρία του πρώην βουλευτή, Κωνσταντίνου Μουσουρούλη.

Όπως αναφέρει, της επεδόθη εξώδικη διαμαρτυρία του Κωνσταντίνου Μουσουρούλη του Δημητρίου με την οποία “την εγκαλεί για απρόκλητη, βάναυση και συκοφαντική επίθεση εναντίον του η οποία του προκάλεσε ηθική βλάβη”.

“Η εξώδικη διαμαρτυρία αφορά δηλώσεις μου στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ” αναφέρει η κ. Γεροβασίλη, προσθέτοντας ότι “στην εν λόγω εκπομπή, αναφέρθηκα στο θέμα που είχε προκύψει αναφορικά με ενδείξεις για επιχείρηση ολοκλήρωσης των συμβάσεων ΣΔΙΤ Πελοποννήσου για τη διαχείριση των απορριμμάτων, αντίθετα σε όσα προβλέπει ο ισχύων από 24- 7 - 2015 ΕΣΔΑ”

“Συγκεκριμένα”, συνεχίζει στην δήλωσή της, “επεσήμανα ότι ενώ η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε δημοσιεύσει τον Εθνικό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων και είχε καλέσει τους αρμόδιους φορείς να προχωρήσουν στην αναθεώρηση των περιφερειακών σχεδίων, έτσι ώστε να προκύπτει όφελος για την ανακύκλωση, το περιβάλλον αλλά και το κόστος για τον πολίτη και τους παραγωγούς, σύμφωνα με πληροφορίες επιδιώχθηκε η ολοκλήρωση των συμβάσεων ΣΔΙΤ Πελοποννήσου για την ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης των απορριμμάτων προς όφελος συγκεκριμένων συμφερόντων”.

Προσθέτει ότι επισήμανε και διευκρίνισε, τόσο στην αρχική τοποθέτησή της όσο και μετά από παρέμβαση του ίδιου του κου Μουσουρούλη ότι δεν αναφερόταν “σε εξυπηρέτηση προσωπικών του συμφερόντων, διευκρίνιση την οποία ο κος Μουσουρούλης δεν αποδέχτηκε, για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει”.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος καταλήγει λέγοντας “η εξώδικη διαμαρτυρία του κου Μουσουρούλη με την παράλληλη εκτόξευση εναντίον μου κατηγοριών για «ειρωνικό ύφος» και «αυταρέσκεια» που προσιδιάζουν περισσότερο σε ύβρεις, δεν τιμά την προσωπική πολιτική του πορεία. Επιπλέον, επιλέγει με την εξώδικη διαμαρτυρία την ποινικοποίηση του πολιτικού διαλόγου”.Ρoή Ειδήσεων