ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκλειστικό: Δεν υπάρχει υποψηφιότητα Αλβέρτη για το Δήμο Αθήνας - Τι λέει ο ίδιος στο Newsbomb.gr

Αποκλειστικό: Δεν υπάρχει υποψηφιότητα Αλβέρτη για το Δήμο Αθήνας - Τι λέει ο ίδιος στο Newsbomb.gr

Φραγκίσκος Αλβέρτης: Επειδή τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί εντόνως η φήμη ότι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης πρόκειται να κατέλθει στις εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, το Newsbomb.gr είχε επικοινωνία με τον ίδιο τον κ. Αλβέρτη - «Δεν υπάρχει καμία τέτοια συζήτηση με κανέναν» ήταν η ξεκάθαρη απάντηση του βετεράνου καλαθοσφαιριστή

Ο κορυφαίος πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού διαψεύδει όλα όσα γράφονται και τον φέρουν να κατεβαίνει απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη ως επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλη η παραφιλολογία ξεκίνησε από συγκεκριμένα ρεπορτάζ που εκτιμούσαν ότι το Μέγαρο Μαξίμου προσανατολίζεται σε υποψηφιότητα κάποιου αθλητή που «δεν έχει μάθει να χάνει» και ο οποίος θα μπορούσε να κοντράρει τον Κώστα Μπακογιάννη.

Η αλήθεια είναι ότι στο μέγαρο Μαξίμου επικρατεί έντονος προβληματισμός για το Δήμο Αθηναίων και στο τραπέζι έχουν πέσει διάφορα ονόματα αθλητών με σημαντική δημοφιλία.

Παρόλα αυτά, ο κ. Αλβέρτης, διαψεύδει όλα όσα γράφονται και μάλιστα εξηγεί πως δεν έχει κάνει ούτε συζητήσεις για κάτι τέτοιο.