ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Κικίλιας: Διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη

Βασίλης Κικίλιας: Διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη

Με επίσκεψη του στο Δημαρχείο Χανίων, ο Υπουργός προστασίας του πολίτη Βασίλης Κικίλιας ξεκίνησε την διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη.

Ο Υπουργός έφθασε στο Δημαρχείο Χανίων λίγο μετά τις 10:00 το πρωί όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Χανίων συνοδευόμενος από τους βουλευτές Χρήστο Μαρκογιαννάκη και Μανούσο Βολουδάκη καθώς και από ανώτατα στελέχη της Ε.Λ.Α.Σ.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα ευρύτερου σχεδιασμού για την τήρηση της ευταξίας στον Δήμο και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άψογη συνεργασία των υπηρεσιών.

Στη συνέχεια ο κ. Κικίλας μετέβη πεζός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με αξιωματικούς αλλά και πυροσβέστες εξήρε την προσφορά, το υψηλό φρόνιμα και την αυταπάρνηση των ανθρώπων που όπως είπε θέτουν καθημερινά τη ζωή τους σε κίνδυνο προκειμένου να προστατέψουν τις ζωές και τις περιουσίες των συνανθρώπων τους.

Τελευταίος σταθμός της περιοδείας του Κικίλα στα Χανιά λίγο πριν αναχωρήσει για Ρέθυμνο ήταν το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων. Εκεί συναντήθηκε με ανώτερους αξιωματικούς και στελέχη.

Την Τρίτη θα συνεχιστεί η περιοδεία του σε Ηράκλειο και Λασίθι καθώς θα επισκεφθεί τις υπηρεσίες των νομών.