ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Φενέρμπαχτσε 84-74: «Πράσινο»… βομβαρδιστικό (photos)

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Φενέρμπαχτσε 84-74: «Πράσινο»… βομβαρδιστικό (photos)

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με τους Ράις, Φριντέτ και Τόμας να «γαζώνουν» από την περιφέρεια, νίκησε άνετα (84-74) τη Φενέρμπαχτσε στον μικρό τελικό του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δείχνοντας εξαιρετικά σημεία στο παιχνίδι του επικράτησε 84-74 της Φενέρμπαχτσε στον μικρό τελικό του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και κατέκτησε την 3η θέση στη διοργάνωση. Οι «πράσινοι» έδειξαν στο ματς με τους Τούρκους μερικά από τα πολύ καλά τους στοιχεία όπως το καλό τους σουτ, την ταχύτητα τους και την αθλητικότητα τους.

Ο Τζίμερ Φριντέτ... ενθουσίασε με 4 τρίποντα στις πρώτες του προσπάθειες στην αρχή του αγώνα και τελικά ολοκλήρωσε την αναμέτρηση ως με 17 πόντους και 6/7 σουτ, ενώ εξαιρετική εικόνα είχε ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος έδωσε πολλά σε δημιουργία και σκορ. Σταθερά καλός και τρομερά ουσιαστικός ο ΝτεΣόν Τόμας (21 πόντοι), θετικά δείγματα και από τον Μπεν Μπεντίλ. Από τους ηττημένους, που είχαν σημαντικές απουσίες και προχώρησαν σε δοκιμές στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, πάλεψαν οι Ντουβερίογλου (14π) και Μπιμπέροβιτς (11π), χωρίς... αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr