ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 72-76: Η πρώτη ήττα στο ΣΕΦ ήρθε από… αδερφικά χέρια

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας
Intime

Euroleague: Ο Ολυμπιακός συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις κι ο Ερυθρός Αστέρας έγινε η πρώτη ομάδα που φεύγει με το «διπλό» (76-72) από το ΣΕΦ στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Πειραιά είχε να ηττηθεί στο γήπεδο της σε ματς της Euroleague από τις 26 Μαρτίου, έκτοτε μέτρησε δέκα σερί νίκες.

Τότε ήταν η Φενέρμπαχτσε που είχε πάρει το «διπλό», απόψε ήταν μια ομάδα που έχει... αδερφικές σχέσεις με τους «ερυθρόλευκους», ο Ερυθρός Αστέρας. Η ομάδα του Βελιγραδίου εκμεταλλεύτηκε το κακό βράδυ των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο Φάληρο στη σύγχρονη ιστορία της διοργάνωσης.

Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε το «2 στα 2» στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, καθώς επέβαλε τον ρυθμό του και «βραχυκύκλωσε» τους αντιπάλους του, αναγκάζοντας τους σε πολλά κι εύκολα λάθη. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε επηρεασμένος από τις απουσίες (βλ. ΜακΚίσικ, Παπανικολάου, Πρίντεζης), ενώ είχε και τον Ντόρσεϊ σε κακό βράδυ. Κάπως έτσι ήταν αναποτελεσματικός στην επίθεση και μοιραία γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα του, επιβεβαιώνοντας ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή. Κι όλα αυτά πριν από το ταξίδι του στη Μαδρίτη για τον αγώνα με τη Ρεάλ.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ιερεθουέλο, Μπάλακ, Σίλβα
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-22, 36-37, 52-56, 72-76
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Ουόκαπ 4, Έισι 3 (1), Ντόρσεϊ 6, Λούντζης, Λαρεντζάκης 8 (1), Φαλ 9, Σλούκας 18 (2), Μάρτιν 2, Βεζένκοβ 20 (4), Ζαν-Σαρλ 2
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ράντονιτς): Λαζάρεβιτς 4, Ουόλτερς 9 (1), Μίτροβιτς 8, Κάλινιτς 12 (2), Ντόμπριτς 14 (1), Ιβάνοβιτς 8 (1), Μάρκοβιτς, Γουάιτ 8, Κούζμιτς 6, Τσίρμπες 2

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Τα highlights κι η βαθμολογία