ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πρόστιμο στους «ερυθρόλευκους» για τα επεισόδια στο ΣΕΦ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πρόστιμο στους «ερυθρόλευκους» για τα επεισόδια στο ΣΕΦ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Λίγες ώρες πριν τον δεύτερο τελικό, ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τους «ερυθρόλευκους» με πρόστιμο για όσα έγιναν στο Game 1 του ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να πληρώσει 3.400 ευρώ για υβριστικά συνθήματα και άλλα 1.000 ευρώ για τα επεισόδια που έγιναν μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Το 200ο ντέρμπι «αιωνίων» ξεκίνησε με 20 λεπτά καθυστέρηση λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που επικράτησε στο ΣΕΦ, λόγω αναθυμιάσεων από τα καπνογόνα που χρησιμοποίησε ο κόσμος κι όχι από τη χρήση καπνογόνων, όπως ανέφερε η αστυνομία.

Η απόφαση του Αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ

«Επιβάλλει στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ α) την ποινή της επίπληξης, καθώς και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ, για υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα για τα οποία ακολούθησαν δύο (2) προειδοποιήσεις,

β) το χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ, για υβριστικό σύνθημα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα και

γ) το χρηματικό πρόστιμο των χιλίων (1.000,00) ευρώ για επεισόδια (μία κροτίδα ήχου) μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (κερκίδες, αποδυτήρια κλπ.), κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ) που διεξήχθη στις 11-6-2022».

Σχετικές ειδήσεις