ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ισοφάριση ή μεγάλο βήμα τίτλου – Η ώρα και το κανάλι του Game 2

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Intime

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι «πράσινοι» θα αναζητήσουν την ισοφάριση κι οι «ερυθρόλευκοι» ένα καθοριστικό βήμα τίτλου στον δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών στη Basket League.

Ο Ολυμπιακός έδειξε να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα στο Game 1 της σειράς, αλλά ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να βγάλει αντίδραση, έχοντας και τη συμπαράσταση του κόσμου του.

Η ομάδα του Πειραιά έκανε εύκολα το πρώτο βήμα στην πρώτη «αιώνια» συνάντηση σε τελικούς, μετά το 2018. Οι «ερυθρόλευκοι» πάνε στο ΟΑΚΑ με στόχο το «διπλό», που θα τους φέρει ένα βήμα πριν την επιστροφή τους στην κορυφή, για πρώτη φορά από το 2016 και το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε καθόλου καλό πρόσωπο στο ΣΕΦ κι αν θέλει να έχει τύχη θα πρέπει να εμφανιστεί πολύ καλύτερος. Το θετικό για τον Γιώργο Βόβορα είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Αντίθετα, η ομάδα του Πειραιά έχει κάποια θέματα, καθώς ο Σακίλ ΜακΚίσικ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία κι η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Κάτι που ισχύει και για τον Λιβιό Ζαν Σαρλ, ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω στομαχικών διαταραχών.

Η ώρα και το κανάλι του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Η σειρά των τελικών της Basket League συνεχίζεται το βράδυ της Τρίτης (14/6). Το τζάμπολ του Game 2 που θα γίνει στο ΟΑΚΑ είναι προγραμματισμένο για τις 21:00, με την ΕΡΤ3 να καλύπτει τηλεοπτικά τον αγώνα. Επίσης, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του μέσα από το Live Blog του Newsbomb.gr.

Το πρόγραμμα των τελικών Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

GAME 1 (Σάββατο 11/6)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 74-61

GAME 2 (Τρίτη 14/6)

ΟΑΚΑ 21:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΡΤ3

GAME 3 (Παρασκευή 17/6)

ΣΕΦ 21:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΡΤ3

GAME 4 (Δευτέρα 20/6 - αν χρειαστεί)

ΟΑΚΑ 21:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΡΤ3

GAME 5 (Τετάρτη 22/6 - αν χρειαστεί)

ΣΕΦ 21:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΡΤ3

Σχετικές ειδήσεις