ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Παρελθόν με απόφαση Σερέλη ο Μπέικον

Παναθηναϊκός: Παρελθόν με απόφαση Σερέλη ο Μπέικον
Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Οι «τίτλοι τέλους» της συνεργασίας των «πράσινων» με τον Αμερικάνο φόργουορντ έπεσαν και επίσημα την Παρασκευή (28/04).

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό με απόφαση του Χρήστου Σερέλη αποτελεί και επίσημα ο Ντουέιν Μπέικον. Ο Αμερικάνος άσος έλυσε τη συνεργασία του με τους «πράσινους», οι οποίοι θα συνεχίσουν στα play offs της Basket League με πέντε ξένους, μια και έχει παρέλθει η προθεσμία για αλλαγές στο ρόστερ.

Αιτία για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών αποτέλεσαν τα συνεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα που είχε υποπέσει ο Αμερικάνος, με αποκορύφωμα αυτό στην προπόνηση της Τρίτης (25/04), πριν το Game 2 με τον Κολοσσό στην Ρόδο. Ο πρώην άσος της Μονακό είχε βίαιη συμπεριφορά σε συμπαίκτη του, ουδέποτε ζήτησε συγγνώμη για την ενέργειά του, κάτι που προκάλεσε το «κόψιμο» από την αποστολή.

Ωστόσο, το εν λόγω περιστατικό ήταν μόνο η κορυφή του «παγόβουνου» στην συμπεριφορά του Ντουέν Μπέικον στο «τριφύλλι», μια και πριν από μερικές εβδομάδες, στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό είχε αγνοήσει την εντολή του Ράντονιτς να περάσει στο παρκέ τα τελευταία λεπτά, ενώ στη συνέχεια είχε υποπέσει και σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μονακό.

Τότε, η ΚΑΕ είχε επιβάλει πρόστιμο με αναστολή στον Αμερικάνο, ο οποίος δεν έδειξε αλλαγή στη συμπεριφορά του, μια και συνέχισε να εμφανίζεται καθυστερημένος σε υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ έδειξε μία ιδιαίτερη… αγάπη στη νυχτερινή Αθήνα.

Για τον λόγο αυτό, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήρθαν σε επαφή με τον εκπρόσωπο του παίκτη, αποφάσισαν τη λύση της συνεργασίας, με τους «πράσινους» να εξοφλούν το συμβόλαιο του παίκτη για τη φετινή σεζόν, αφαιρώντας το ποσό των προστίμων που είχαν επιβληθεί στον Ντουέιν Μπέικον.

Σχετικές ειδήσεις