ΜΠΑΣΚΕΤ

«Καρφιά» Παρτιζάν σε Μίροτιτς: «Δεν έχει να κάνει με απειλές, είχε δώσει τον λόγο του»

Νίκολα Μίροτιτς Euroleague
EUROKINISSI

Euroleague: Η Παρτιζάν πέρασε στην… αντεπίθεση κι έριξε «καρφιά» κατά του Νίκολα Μίροτιτς, μετά την απόφαση του να μην υπογράψει στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Ο έμπειρος φόργουορντ με ανάρτησή του στα social media έκανε λόγο για απειλές που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα, υπογραμμίζοντας ότι «δεν θέλω να διχάσω».

Κάπως έτσι, μολονότι βρέθηκε μια… ανάσα από την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, γνωστοποίησε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Σερβίας.

Η Παρτιζάν έδωσε, μέσω ανακοίνωσης, τη δική της εκδοχή και κατηγόρησε στον παίκτη πώς έκανε πίσω για άλλους λόγους κι όχι εξαιτίας των απειλών.

Μεταξύ άλλων, ο σύλλογος της Σερβίας, ανέφερε:

«Για έναν άγνωστο λόγο, ο Νίκολα Μίροτιτς αποφάσισε να μην υπογράψει τη συμφωνία με την Παρτιζάν ενώ είχε ήδη συμφωνήσει με το κλαμπ. Σε αυτή την περίπτωση, η Παρτιζάν θέλει να ενημερώσει ότι ο Νίκολα Μίροτιτς έδωσε τον λόγο του στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς πριν από 15 μέρες. Έκανε το ίδιο με τον πρόεδρο του κλαμπ, Οστόγια Μιχαήλοβιτς, τον γενικό διευθυντή Ζόραν Σάβιτς και τον αρχηγό Κέβιν Πάντερ, λέγοντάς τους ότι θα παίξει στην Παρτιζάν. Έτσι, λοιπόν απορρίψαμε άλλους παίκτες που θα μπορούσαμε να υπογράψουμε.

Το κλαμπ καλεί δημόσια τον Μίροτιτς, μιας και ισχυρίζεται πως του αρέσει η ειλικρίνεια και παλεύει για την αλήθεια, να πει δημόσια ποιος τον απείλησε! Να εξηγήσει ποιοι είναι οι άνθρωποι που τον απείλησαν. Το πλάνο της Παρτιζάν ήταν να χτιστεί η ομάδα γύρω από τους παίκτες που είναι υπό συμβόλαιο αυτή τη στιγμή και τον ίδιο τον Μίροτιτς, αλλά τώρα αυτό το σχέδιο θα πρέπει να αλλάξει.

Η Παρτιζάν πιστεύει ακράδαντα ότι οι λόγοι που δεν υπέγραψε το συμβόλαιο ο Νίκολα Μίροτιτς δεν έχουν να κάνουν με απειλές, αλλά με κάποια άλλα πράγματα που το κοινό θα μπορεί να μάθει τις επόμενες μέρες».

Σχετικές ειδήσεις