ΜΠΑΣΚΕΤ

Βουβός πόνος στο τελευταίο αντίο του Γιάννη Ιωαννίδη

Βουβός πόνος στο τελευταίο αντίο του Γιάννη Ιωαννίδη

Στα κοιμητήρια της Θέρμης η εξόδιος ακολουθία σε κλίμα συγκίνησης – Αυτοκινητοπομπή από το Αλεξάνδρειο με στάση έξω απ’ τα γραφεία του Άρη στη διαδρομή.

Δάκρυα, πόνος και πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο του Γιάννη Ιωαννίδη. Στα κοιμητήρια της Θέρμης συγγενείς, φίλοι, θαυμαστές του «Ξανθού», τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία. Στην πόλη όπου γεννήθηκε, λατρεύτηκε και λάτρεψε.

Μετά το λαϊκό προσκύνημα στο Αλεξάνδρειο, με αυτοκινητοπομπή πλήθος κόσμου συνόδευσε τη σορό του Γιάννη Ιωαννίδη μέχρι τη Θέρμη. Στη διαδρομή πραγματοποιήθηκε στάση έξω απ’ τα γραφεία του Α.Σ. και το «Κλεάνθης Βικελίδης», έτσι ώστε να τον αποχαιρετήσει η οικογένεια του Άρη.

Το φέρετρό του ήταν τυλιγμένο με τη σημαία του Άρη. Τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειάς του και πολλοί άνθρωποι των οποίων τη ζωή σημάδεψε.

Ο Νίκος Γκάλης ακολούθησε απ’ το παλέ, ενώ το παρών έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Εκεί ήταν και μέλη της οικογένειας του Άρη, όπως ο Άγγελος Χαριστέας και ο Γιάννης Βένος.

Στο πλήθος κόσμου ήταν και ο Ντέιβιντ Ρίβερς που ήρθε απ' τις ΗΠΑ για να "αποχαιρετήσει" τον προπονητή του, όπως φυσικά και ο Γιώργος Σιγάλας. Ο ΜΠάνε Πρέλεβις αν και το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του ήταν αντίπαλος (συνυπήρξαν στην ΑΕΚ) έδωσε το παρών στο τελευταίο αντίο του "Ξανθού".