ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: November Pass με έκπτωση έως 30%!

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: November Pass με έκπτωση έως 30%!
paobc.gr

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για την κυκλοφορία του November Pass το οποίο περιλαμβάνει τρεις σημαντικές αναμετρήσεις για την Euroleague και διατίθεται με έκπτωση 30%.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως έθεσε σε κυκλοφορία το November Pass, το οποίο αφορά τις τρεις σημαντικές εντός έδρας αναμετρήσεις για την Euroleague που θα δώσει η ομάδα μας τον μήνα Νοέμβριο.

Προμηθευτείτε ως τις 31 Οκτωβρίου τo November Pass, παρακολουθήστε από κοντά τους συναρπαστικούς αγώνες με τις Zalgiris Kaunas, Virtus Segafredo Bologna και Valencia Basket και ζήστε το «ΟΑΚΑ Experience» επωφελούμενοι έκπτωσης 30%!

Οι φίλαθλοι που θα κλείσουν τη θέση τους για τους τρεις σημαντικούς αυτούς αγώνες το διάστημα 1 έως 12 Νοεμβρίου θα έχουν έκπτωση 20%.

Αναλυτικά οι εντός έδρας αγώνες του Νοεμβρίου:

  • Τετάρτη 15/11, 21:15: Παναθηναϊκός - Zalgiris Kaunas
  • Παρασκευή 17/11, 21:15: Παναθηναϊκός - Virtus Segafredo Bologna
  • Πέμπτη 23/11, 21:15: Παναθηναϊκός – Valencia Basket

Παράλληλα, συνεχίζεται η προπώληση των μεμονωμένων εισιτηρίων για την αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής με την Baskonia Vitoria-Gasteiz (27/10, 21:15) καθώς και για όλους τους εντός έδρας αγώνες της Euroleague.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  • Ηλεκτρονικά στο more.com
  • Τις ημέρες των αγώνων, τρεις ώρες πριν την έναρξή τους, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.
  • Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.