ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση για τον Κέντρικ Ναν, ετοιμοπόλεμος και ο Βιλντόζα στο Βερολίνο (pics)

Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση για τον Κέντρικ Ναν, ετοιμοπόλεμος και ο Βιλντόζα στο Βερολίνο (pics)

Παναθηναϊκός: Ο Κέντρικ Ναν και ο Λούκα Βιλντόζα αναμένεται να ακολουθήσουν την αποστολή στο Βερολίνο για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άλμπα για την EuroLeague (10/11, 21:00).

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης (8/11) την τελευταία του προπόνηση στο ΟΑΚΑ, πριν αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης (9/11) για το Βερολίνο όπου την Παρασκευή (10/11) θα αντιμετωπίσει την Άλμπα για την 7η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Εργκίν Αταμάν είδε τον Κέντρικ Ναν να προπονείται για πρώτη φορά με τα «πράσινα», αφού πέρασε τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Ο Αμερικανός γκαρντ έδειξε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αναμένεται να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τη γερμανική ομάδα.

Παράλληλα, στη διάθεση του Τούρκου τεχνικού θα είναι και ο Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι και προπονήθηκε κανονικά.

Αντιθέτως, νοκ - άουτ θα είναι οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, μετά τα χειρουργεία που έπρεπε να κάνουν. Θυμίζουμε πως οι δύο φόργουορντ εκτιμάται πως θα επιστρέψουν στη δράση τον Ιανουάριο.