ΜΠΑΣΚΕΤ

Αταμάν: «Παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ, φανταστική εμφάνιση Σλούκα»

Αταμάν: «Παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ, φανταστική εμφάνιση Σλούκα»

Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Εργκίν Αταμάν είπε μετά το θρίαμβο στη Μαδρίτη πως η ομάδα του παίζει το μπάσκετ του Σλούκα, για να εξάρει την εμφάνιση του έμπειρου γκαρντ.

Ο αρχιτέκτονας της μεγάλης νίκης στην Ισπανία, είναι ο Εργκίν Αταμάν. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού AKTOR μόλις ολοκληρώθηκε ο θρίαμβος επί της Ρεάλ Μαδρίτης, στις δηλώσεις του μίλησε για εξαιρετικό μπάσκετ που απέδωσε η ομάδα του. Παράλληλα, έβγαλε το καπέλο στον Κώστα Σλούκα!

Οι δηλώσεις του Αταμάν:

«Έχουμε χάσει 11 παιχνίδια σερί στη Μαδρίτη. Ήταν πολύ σημαντική νίκη για τη θέση μας στην κατάταξη. Παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ. Ήταν φανταστική η εμφάνιση του Κώστα Σλούκα, μετά από μία περίοδο που ήταν τραυματίας. Επέστρεψε και παίζουμε το δικό του μπάσκετ, με τον τρόπο που ελέγχει το παιχνίδι, που σκοράρει, που μοιράζει ασίστ.

Παίξαμε καλή άμυνα. Οι παίκτες για δύο εβδομάδες ήταν σε διάλειμμα. Δεν τους είδα, γιατί κι εγώ έλειπα. Βρεθήκαμε χθες στη Μαδρίτη και ίσως είναι καλύτερα, ίσως πρέπει να κάνουμε έτσι και να μην βλεπόμαστε για λίγο. Αστειεύομαι. Κάναμε καλό παιχνίδι, συγχαρητήρια στους παίκτες μου»