ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League Live: Οι «μάχες» Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ - Μπάγερν

Champions League Live: Οι «μάχες» Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ - Μπάγερν

Champions League: Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη των αγώνων Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ - Μπάγερν και δείτε βίντεο με τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ

Το Champions League επιστρέφει και μπαίνει για τα καλά στην τελική ευθεία!

Το ερχόμενο διήμερο θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών, με την μονομαχία της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Σίτι να ξεχωρίζει! Οι δύο τελευταίοι κάτοχοι του τροπαίου συγκρούονται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με στόχο το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «4».

Είναι η τρίτη διαδοχική σεζόν που συναντιούνται σε νοκ άουτ φάση, καθώς τις δύο προηγούμενες είχαν τεθεί αντιμέτωπες στα ημιτελικά, παίρνοντας από μια πρόκριση και φτάνοντας ως την κατάκτηση του τίτλου.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Άρσεναλ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. Οι «κανονιέρηδες» συμμετέχουν στα προημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά, μετά το 2010, ενώ οι Βαυαροί διανύουν μια από τις χειρότερες σεζόν των (πολλών) τελευταίων ετών.

Και όλα αυτά στο περιθώριο των απειλών του ISIS για τρομοκρατική επίθεση.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη των αγώνων Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ - Μπάγερν και δείτε βίντεο με τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ:

Σχετικές ειδήσεις