ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντιέγκο Μαραντόνα: Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις - «Δεν ήθελε πια να ζήσει...»

Ντιέγκο Μαραντόνα: Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις - «Δεν ήθελε πια να ζήσει...»

Ντιέγκο Μαραντόνα: Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο «Θεός» της μπάλας λίγο πριν πεθάνει προχώρησε ο ανιψιός του Τζόνι Εσπόζιτο.

Ο Εσπόζιτο, ο οποίος ζούσε μαζί με τον Μαραντόνα, προκάλεσε σοκ με την αποκάλυψη ότι ο θείος του, του είχε πει ότι δεν ήθελε πλέον να ζει.

«Ήταν μια χαρά, αλλά δεν ήθελε να ζήσει, δεν άφησε τον εαυτό του να βοηθηθεί. Δεν ξέρω γιατί δεν το πολεμούσε όπως πάντα. Νομίζω ότι ίσως ήταν γιατί δεν μπορούσε πλέον να κλωτσήσει μια μπάλα. Μου είπε: "Έχω ήδη ζήσει 60 χρόνια και στερήθηκα πολλά πράγματα και δεν θέλω να συνεχίσω έτσι. Θέλω περισσότερα"» τόνισε αρχικά ο ανιψιός του Μαραντόνα.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ζούσα μαζί του. Στις 24 το βράδυ του λέω αντίο και πηγαίνω στο δωμάτιό μου. Ο γιατρός ήταν εκεί, ο οποίος παίρνει όλους τους παλμούς, το καθημερινό τσεκ-απ. Θα τα πούμε αύριο του είπα. Πρέπει να ήταν στις έντεκα το βράδυ και ήμουν στον δεύτερο όροφο, ήταν κάτω για λόγους άνεσης, για να μην ανεβαίνει τις σκάλες».

Επίσης, υπογράμμισε ότι: «Ο Ντιέγκο είχε δυσκολία να φάει επειδή ήταν κάτω, όχι λόγω προβλήματος. Δεν του άρεσαν πολύ τα τελευταία γενέθλιά του γιατί δεν έγιναν όπως έπρεπε. Τον τελευταίο καιρό, δεν ήθελε να είναι ο Μαραντόνα, ήθελε να είναι ο Ντιέγκο για λίγο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη Newsbomb.gr: Διπλάσια κρούσματα στην Αττική τις επόμενες μέρες – Το μοντέλο Σαρηγιάννη