ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντιέγκο Μαραντόνα: Δήλωση «βόμβα»! «Θα μπορούσε να ζει, φταίνε οι γιατροί»

Ντιέγκο Μαραντόνα: Δήλωση «βόμβα»! «Θα μπορούσε να ζει, φταίνε οι γιατροί»

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ο πρώην γιατρός του «Θεού» της μπάλας, Αλφρέντο Κάε, ήταν ξεκάθαρος, υπογραμμίζοντας ότι οι γιατροί που βρίσκονταν δίπλα του έχουν την ευθύνη για τον θάνατο του.

Ο Κάε τόνισε ότι ο Μαραντόνα θα μπορούσε να ζει, αν οι γιατροί είχαν ενεργήσει όπως έπρεπε τις κρίσιμες στιγμές, δίνοντας του τη σωστή βοήθεια.

«Θα μπορούσε να είχε σωθεί. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όλες οι ιατρικές κινήσεις ήταν κακές, πολύ κακές. Έδιναν την εντύπωση ότι δεν ήταν γιατροί. Έμοιαζε με… ερείπιο. Όλα του τα προβλήμαυα θα μπορούσαν να είχαν αντιμετωπιστεί, ο Ντιέγκο θα μπορούσε να είχε θεραπευτεί», ήταν τα λόγια του στο τηλεοπτικό κανάλι ΤΝ.

Σχετικό δημοσίευμα για τα όσα είπε ο πρώην γιατρός του Ντιέγκο Μαραντόνα, Αλφρέντο Κάεclarin.com

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ένας ψυχολόγος μου είπε για τα φάρμακα που πήρε ο Ντιέγκο κατά τη διάρκεια της τελευταίας του νοσηλείας. Όταν βρήκα τη λίστα με τα φάρμακα επέλεξα με λεπτομέρεια ποια έπρεπε να του χορηγηθούν, αλλά δεν με άκουσαν».

O Αλφρέντο Κάε (δεξιά) με τον Λεοπόλντο Λούκε

Επίσης, μίλησε και για τον γιατρό του Μαραντόνα, Λεοπόλντο Λούκε, τονίζοντας ότι: «Τον ρώτησα 3-4 πράγματα, τα οποία ήταν συμπαντικά. Δεν απάντησε λάθος, αλλά δεν απάντησε όπως θα έπρεπε. Τον ρώτησα αν είχε κάνει αυτός την επέμβαση στον Ντιέγκο ή υπήρχε κάποιος άλλος κορυφαίος χειρούργος και δεν είπε τίποτα»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.151 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 27 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 246 οι διασωληνωμένοι