ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντιέγκο Μαραντόνα: Στους δρόμους ο κόσμος! - «Δεν πέθανε, τον σκότωσαν»

Ντιέγκο Μαραντόνα: Στους δρόμους ο κόσμος! - «Δεν πέθανε, τον σκότωσαν»

Ντιέγκο Μαραντόνα: Πορεία διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν οι φίλαθλοι στην Αργεντινή για τον θάνατο του «Θεού της μπάλας».

Τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας έχουν σοκάρει τους πάντες κι ο κόσμος στην Αργεντινή ζητά «δικαιοσύνη για τον Μαραντόνα». Μάλιστα, σήμερα το απόγευμα (σ.σ. 23:00 ώρα Ελλάδος) έχει προγραμματιστεί πορεία στο Μπουένος Άιρες.

Πολλοί από τους υποστηρικτές του θεωρούν ότι ο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή λόγω εγκληματικής αμέλειας των προσωπικών του γιατρών, κάτι που ενισχύεται κάθε μέρα και περισσότερο, μετά τις αποκαλύψεις που προκύπτουν.

Ο «Ντιεγκίτο» είχε πολλά προβλήματα υγεία και λίγες ημέρες πριν τον θάνατο του είχε κάνει επέμβαση στο κεφάλι, ωστόσο η κατάσταση του έδειχνε να είναι σταθερή. Οι έρευνες για τα αίτια του θανάτου του βρίσκονται σε εξέλιξη, ωστόσο η άποψη που επικρατεί είναι ότι αν είχε λάβει την κατάλληλα περίθαλψη θα ήταν ακόμα στη ζωή.

«Δεν πέθανε, τον σκότωσαν. Δικαιοσύνη για τον Ντιέγκο, κατηγορίες και τιμωρία για τους ενόχους», είναι το σύνθημα που «φωνάζουν» οι υποστηρικτές του μέσα από τα social media.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Λύνει τη σιωπή της - Η πρώτη φωτογραφία μετά την επίθεση με βιτριόλι