ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Καμπάνα» σε πέντε ποδοσφαιριστές – Συνελήφθησαν σε κορονοπάρτι

«Καμπάνα» σε πέντε ποδοσφαιριστές – Συνελήφθησαν σε κορονοπάρτι

Με αποκλεισμό έξι αγώνων τιμωρήθηκαν πέντε ποδοσφαιριστές της (νέας) πρωταθλήτριας στη Σκωτία, Ρέιντζερς, επειδή είχαν βρεθεί σε παράνομο πάρτι τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο λόγος για τους Μπονγκανί Ζουνγκού, Νέιθαν Πάτερσον, Κάλβιν Μπάσεϊ, Ντάπο Μεμπούντε και Μπράιαν Κίνιαρ, οι οποίοι θα πρέπει να εκτίσουν άμεσα τις τέσσερις αγωνιστικές αποκλεισμού, με τις άλλες δύο να είναι με αναστολή ως τέλος της σεζόν.

Εκ των πέντε ποδοσφαιριστών, οι Μπάσεϊ, Πάτερσον και Ζουνγκού (ο τελευταίος είναι δανεικός από τη γαλλική Αμιάν) αποτελούν μέλη του τακτικού «rotation» του Στίβεν Τζέραρντ.

Μάλιστα, ο Πάτερσον είναι βασικός το τελευταίο διάστημα, αντικαθιστώντας στο δεξί άκρο της άμυνας τον αρχηγό Τζέιμς Ταβέρνιερ, που είναι τραυματίας. Ο Μεντούμπε παίζει δανεικός στην Κουίν οφ Σάουθ, ενώ ο Κίνιαρ είναι τερματοφύλακας της ομάδας νέων του συλλόγου.

Η Ρέιντζερς είχε τιμωρήσει με πρόστιμο τους ποδοσφαιριστές και συνεργάστηκε με την ομοσπονδία και την κυβέρνηση της Σκωτίας, στην έρευνα που διενήργησαν για το κορονοπάρτι, το οποίο διαλύθηκε με παρέμβαση της αστυνομίας, ύστερα από καταγγελία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Διπλό «μαύρο» ρεκόρ - 4.340 νέες μολύνσεις, 741 διασωληνωμένοι και 72 θάνατοι