ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ατάκες «φωτιά» - «Οι κόρες του ήταν κλέφτρες, πέθανε μόνος του...»

Ντιέγκο Μαραντόνα Diego Maradona

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ατάκες «φωτιά» από τον δικηγόρο του «Θεού» της μπάλας, Ματίας Μόρλα, ο οποίος τόνισε ότι η οικογένεια του «Ντιεγκίτο» τον είχε εγκαταλείψει.

Ο στενός συνεργάτης του Μαραντόνα μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή κι υποστήριξε ότι οι κόρες του, Ντάλμα και Τζιανίνα τον είχαν κλέψει και εγκαταλείψει, ενώ τόνισε ότι παρά τους εθισμούς του δεν ήταν ποτέ τρελός.

«Δεν είδατε που ο Ντιέγκο ήταν εξοργισμένος με την Ντάλμα επειδή έβγαλε την κόρη της Ρόμα; Τι είναι ο Ντιέγκο; Νάπολι, το αντίθετο της Ρόμα (σ.σ. Ρώμη). Με εξαίρεση τις αδερφές του, τον άφησαν όλοι. Εγκατέλειψαν τον Μαραντόνα, πέθανε μόνος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μόρλα.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι: «Αν ο Ντιέγκο σηκωθεί από τον τάφο του και έρθει να με βρει, το μόνο που θα μου καταλογίσει είναι ότι δεν άφησα να έχει δίπλα του τη Ροσίο (σ.σ. Ολίβα, πρώην σύντροφός του). Αγαπούσε τη Ροσίο και έδινε μάχη μέχρι θανάτου με την Ντάλμα και την Τζιανίνα, από τις οποίες ένιωθε πως τον είχαν κλέψει και τον είχαν προδώσει. Αν ανασταινόταν, δεν θα άφηνε την Ντάλμα και την Τζιανίνα να μου επιτεθούν. Όταν πέθανε, είπα ότι αυτές ήταν οι κλέφτρες. Εγώ και οι αδερφές του ήμασταν το φως, όχι κλέφτες».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φονικό Μακρινίτσα: «Βοήθεια, σώστε με! Ήρθε να μας σκοτώσει» - Θρήνος για τον Γιώργο και την Κων/να