ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Κανονικά στα γήπεδα οι μη εμβολιασμένοι θεατές - Αλλαγές στο υγειονομικό πρωτόκολλο

Πρεμιερ Λιγκ Premier League
AP Images

Premier League: Σε μια σημαντική αλλαγή προχώρησε η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας, όσον αφορά στην παρουσία θεατών στους αγώνες.

Το Ηνωμένο Βασίλειο προχώρησε σε χαλάρωση των μέτρων κι αποφασίστηκε να μην είναι απαραίτητο το πιστοποιητικό εμβολιασμό για να εισέρθει κάποιος στα γήπεδα.

Η Premier League ανακοίνωσε ότι οι οπαδοί θα μπορούν να πηγαίνουν να βλέπουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα ακόμα κι αν δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Μέχρι τώρα το «Covid-Pass» ήταν απαραίτητο για να μπορέσει κάποιος να παρακολουθήσει από κοντά έναν αγώνα της Premier League. Μετά τη χαλάρωση των μέτρων, όμως, κάτι τέτοιο παύει να ισχύει…

Παράλληλα, η διοργανώτρια αρχή έκανε ισχυρή σύσταση προς τους φιλάθλους να μην πηγαίνουν στο γήπεδο αν έχουν συμπτώματα, να κάνουν τεστ την ημέρα του αγώνα και να φορούν τις μάσκες τους.

Επίσης, το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου γνωστοποίησε αλλαγές και στο υγειονομικό πρωτόκολλο. Συγκεκριμένα, μια ομάδα θα μπορεί να καταθέσει αίτημα αναβολής ενός ματς, σε περίπτωση που έχει τουλάχιστον τέσσερα θετικά δείγματα παικτών από την πρώτη ομάδα. Η συγκεκριμένη αλλαγή θα ισχύσει από τις 5 Φεβρουαρίου και πιο συγκεκριμένο το ματς της Μπέρνλι με τη Γουότφορντ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Australian Open: Ελληνικό «πάρτι» στη Μελβούρνη – «Ελλάς, Ελλάς, Μακεδονία…» (video)