ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας, ΠΑΟΚ – Καλαμάτα 2-0: Πρόκριση στο ρελαντί

Κύπελλο Ελλάδας
Intime News

Κύπελλο Ελλάδας: Ο ΠΑΟΚ νίκησε και στην Τούμπα την Καλαμάτα με 2-0 και προκρίθηκε στο ρελαντί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε κάνει τη δουλειά από το πρώτο ματς, όπου κέρδισε 2-0 στην Καλαμάτα.

Η ομάδα του Λουτσέσκου επικράτησε με το ίδιο σκορ και στην Τούμπα και «κλείδωσε» την παρουσία του στους «8». Εκεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ ήταν ο Μπράντον Τόμας, ο οποίος με δύο τέρματα στο 11ο και 13ο λεπτό «καθάρισε» από νωρίς για την ομάδα του, η οποία δεν χρειάστηκε να «φορτσάρει».

Μοναδικό «μελανό» σημείο ήταν ο τραυματισμός του Φελίπε Σοάρες, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις κι αποχώρησε με κλάματα από τον αγωνιστικό χώρο.

Γκολ: 11', 13' Μπράντον Τόμας
Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Κίτρινες: Νάρεϊ – Μπενίτες.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε (63’ Λύρατζης/72’ Σελιμάι), Κάργας, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Ντάντας, Σβαμπ, Νάρεϊ (63’ Α. Ζίβκοβιτς), Μπίσεσβαρ (72’ Τζίμας), Φιλίπε Σοάρες (31’ Ρικάρντο), Μπράντον.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Μέντες, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Ασίγκμπα, Παπατόλιος, Καραγκούνης, Μπενίτες (70’ Βασιλόγιαννης), Μόζερ (84’ Τριανταφυλλάκης), Μαβινγκά, Αρναρέλλης (75’ Τάτος), Μαρκόφσκι (70’ Κωνσταντινόπουλος).

Σχετικές ειδήσεις