ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, ΠΑΣ – Παναθηναϊκός 0-1: «Απόδραση» σε… νεκρό χρόνο!

Super League Σούπερ Λιγκ
ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI

Super League: Ο Παναθηναϊκός με πέναλτι του Σπόραρ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων «απέδρασε» από τα Γιάννινα, κερδίζοντας 1-0 τον ΠΑΣ.

Το «τριφύλλι» δέχεται πίεση από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αλλά εξακολουθεί να αντέχει!

Σε μια έδρα που οι διώκτες τους «στραβοπάτησαν» οι «πράσινοι» απέδρασαν με το «διπλό», χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άντραζ Σπόραρ.

Οι παίκτες του Ιβαν Γιοβάνοβιτς είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά χρειάστηκε να φτάσουν μέχρι την τελευταία φάση για να… λυτρωθούν. Ο Μορέιρα άργησε να διώξει μέσα στην περιοχή, ο Κουρμπέλης τσίμπησε την μπάλα κι ο διαιτητής Τσαγκαράκης, αφού είδε τη φάση στο VAR έδωσε το πέναλτι.

Ο Σπόραρ ευστόχησε κι ο Παναθηναϊκός διατήρησε το +4 από τη δεύτερη ΑΕΚ. Ο ΠΑΣ είχε χάσει τεράστια ευκαιρία στο 66ο λεπτό, όταν ο Μπάλαν έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι, μετά το λάθος του Σένκεφελντ.

Super League
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-1slgr.gr

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)
Κίτρινες: Ριένστρα, Μπάλαν, Μορέιρα - Ρουμπέν
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Ριένστρα (77’ Λιάσος), Τζίνο, Μορέιρα, Παμλίδης (87’ Τζίμας), Μπάλαν.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ (74’ Πούχατς), Ρουμπέν (75’ Τσόκαϊ), Κουρμπέλης, Παλάσιος, Μπερνάρ, Βέρμπιτς (58’ Σπόραρ), Ιωαννίδης.

Σχετικές ειδήσεις