ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των «8» με ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός – Άρης

Κύπελλο Ελλάδας
Intime News

Κύπελλο Ελλάδας: Δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα των πρώτων αγώνων των προημιτελικών, που περιλαμβάνουν τα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Άρης.

Δύο σπουδαία ζευγάρια περιλαμβάνει η φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία ξεκινάει σήμερα (18/1) με τη διεξαγωγή των πρώτων αγώνων.

Αυτό που ξεχωρίζει είναι φυσικά η μονομαχία των δύο περσινών φιναλίστ, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα δώσουν τρία ματς σε διάστημα μιας εβδομάδας. Το άλλο σπουδαίο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακός και τον Άρη, οι οποίοι συναντιούνται και πάλι, μετά από δύο χρόνια. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανσερραϊκό, ενώ η πρώτη ομάδα Γ’ Εθνικής που φτάνει στα προημιτελικά, Απόλλων Παραλιμνίου αντιμετωπίζει τη Λαμία.

Μετά το Ηράκλειο, οι Σέρρες!

Αξίζει να υπογραμμίσουμε την παρουσία των δύο ομάδων από τις Σέρρες. Είναι η τρίτη φορά που μια πόλη της περιφέρειας έχει δύο εκπροσώπους στους «8». Στις δύο προηγούμενες ήταν το Ηράκλειο: Το 1985-86 με τον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη και το 1987-88 με τον ΟΦΗ και τον Ηρόδοτο. Ο ΟΦΗ ήταν ομάδα Α' Εθνικής και οι συμπολίτες του έπαιζαν στην Γ' Εθνική.

Η διαφορά με την αντίστοιχη επίδοση των Σερρών, λοιπόν, είναι ότι κι οι δύο ομάδες τους δεν αγωνίζονται στην κορυφαία κατηγορία - στην Γ’ Εθνική ο Απόλλων Παραλιμνίου και στην Super League 2 o Πανσερραϊκός.

Τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Οι πρώτοι αγώνες

  1. Απόλλων Παραλιμνίου – Λαμία (14:00, CosmoteSport1HD)
  2. ΑΕΚ – Πανσερραϊκός (17:30, CosmoteSport3HD)
  3. Ολυμπιακός – Άρης (19:00, CosmoteSport2HD)
  4. ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (20:30, CosmoteSport1HD)

Τα ημιτελικά

  • Νικητής 2 - Νικητής 3
  • Νικητής 4 - Νικητής 1

*Οι αγώνες είναι διπλοί. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας μετά τους δυο αγώνες, ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

Σχετικές ειδήσεις