ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Άρης – Παναθηναϊκός 1-2: «Δήλωση» τίτλου με ανατροπή για το «τριφύλλι»

Άρης - Παναθηναϊκός Super League
EUROKINISSI

Άρης – ΠαναθηναϊκόςΟι «πράσινοι» νίκησαν 2-1 με ανατροπή τους «κίτρινους» στο «Κλ. Βικελίδης» και παραμένουν στην κορυφή της Super League, στο +4 από την ΑΕΚ, η οποία έχει δύο ματς λιγότερα.

Είναι από τις νίκες που δυναμώνουν τον χαρακτήρα μιας ομάδας κι ήρθε σε μια καθοριστική στιγμή για τον Παναθηναϊκό.

Το «τριφύλλι» επιβεβαίωσε ότι άφησε πίσω του τη δύσκολη περίοδο των προηγούμενων αγωνιστικών και με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, ξέφυγε στο +4 από την ΑΕΚ.

Η «Ένωση» έχει φυσικά δύο ματς λιγότερα, αλλά σίγουρα οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς της έβαλαν έξτρα πίεση, ενώ παράλληλα δεν επέτρεψαν σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να πλησιάσουν.

Ήταν μια «δήλωση» τίτλου για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το ματς. Ο Άρης προηγήθηκε μόλις στο 10ο λεπτό, αλλά σταδιακά είδε τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν το ματς. Ο πρώην «κίτρινος», Ντάνιελ Μαντσίνι ισοφάρισε και σχημάτισε το γράμμα «Α» στη μνήμη του Άλκη Καμπανού.

Μετά την ανάπαυλα το «τριφύλλι» ήταν καλύτερο και τελικά ολοκλήρωσε την ανατροπή, λίγο πριν το φινάλε, με τον Παλάσιος, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή. Κάπως έτσι έφυγε με ένα μεγάλο «διπλό», την ώρα που οι γηπεδούχοι παραμένουν δίχως νίκη σε ντέρμπι και πήγε... στράφι το ιστορικό ντεμπούτο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Super League
Άρης - Παναθηναϊκός 1-2slgr.gr

Διαιτητής: Μαντς-Κρίστοφερ Κριστόφερσεν (Δανία)
Κίτρινες: Σάρλια
ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μαζικού, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Ετέμπο (83' Γκρέι), Νταρίντα, Πάλμα (70' Χριστοδουλόπουλος), Ματέο Γκαρσία (83' Νταμπό), Ιτούρμπε (65' Ρουπ), Καμαρά.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ (79' Πούχατς), Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Τσέριν (63' Παλάσιος), Μαντσίνι (74' Κλάινχαϊσλερ), Μπερνάρ (79' Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (73' Σπόραρ).

Σχετικές ειδήσεις