ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χουάνγκ Ουί Τζο: Έρευνα στον πρώην άσο του Ολυμπιακού για παράνομο ερωτικό βίντεο

Χουάνγκ Ουί Τζο: Έρευνα στον πρώην άσο του Ολυμπιακού για παράνομο ερωτικό βίντεο
Intime

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Χουάνγκ Ουί Τζο συνελήφθη προσωρινά στις 18 Νοεμβρίου στη Σεούλ στα πλαίσια της διερεύνησης καταγγελίας από σύντροφό του για βιντεοσκόπηση ερωτικής τους συνεύρεσης χωρίς την άδειά της.

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Νότια Κορέα με την προσωρινή σύλληψη του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού, Χουάνγκ Ουί Τζο!

Ο 31χρονος άσος, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στη Νόριτς, με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ανακρίθηκε μετά από καταγγελία συντρόφου του, για βιντεοσκόπηση σεξουαλικής τους επαφής χωρίς να το γνωρίζει.

Η Μητροπολιτική Αστυνομική Υπηρεσία της Σεούλ ανακοίνωσε την Δευτέρα (20/11) ότι το γραφείο έρευνας κάλεσε τον Χουάνγκ για ανάκριση το περασμένο Σάββατο (18/11). Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Ασία, τον περασμένο Ιούνιο, μια κοπέλα κατηγόρησε μέσω Instagram τον πρώην μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού για το γεγονός ότι βιντεοσκοπούσε τις σεξουαλικές επαφές του με διάφορες γυναίκες χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Ο Χουάνγκ από την πλευρά του είχε καταθέσει μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση και εκβιασμό. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Χουάνγκ, το κινητό του 31χρονου ποδοσφαιριστή κλάπηκε ενώ έπαιζε στον Ολυμπιακό. Το άτομο αυτό φέρεται να έστελνε μηνύματα στον Κορεάτη παίκτη μέσω Instagram από τον Μάιο, απειλώντας να δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες και τα βίντεο και συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη.

Τελικά, όμως δυο μέρες αργότερα κλήθηκε από την αστυνομία και ο 31χρονος ποδοσφαιριστής για να καταθέσει ως ύποπτος για την κατηγορία διαρροής παράνομου ερωτικού βίντεο. Ο Χουάνγκ βρισκόταν στην αποστολή της Ν. Κορέας και μετά την ανάκριση αναχώρησε για την Κίνα, για το δεύτερο παιχνίδι του δεύτερου γύρου του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.