ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η επετειακή φανέλα των «κιτρινόμαυρων» - Η ενδεκάδα του Αλμέιδα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η επετειακή φανέλα των «κιτρινόμαυρων» - Η ενδεκάδα του Αλμέιδα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ παρουσίασε την επετειακή φανέλα, με την οποία θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Η ΑΕΚ είχε γνωστοποιήσει ότι θα φορέσει την επετειακή φανέλα στο ντέρμπι κορυφής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Περίπου μια ώρα πριν τον αγώνα στην «OPAP Arena», η ΠΑΕ έφερε στο φως της δημοσιότητας τη φανέλα, για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση της.

Η επετειακή φανέλα είναι εμπνευσμένη από το σχέδιο εκείνης που φορούσε η ΑΕΚ της σεζόν 1931-32, όταν κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της, το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ΠΑΕ σε μήνυμα της αναφέρει: «Η φανέλα του αιώνα! Η ΑΕΚ γιορτάζει τα 100 χρόνια της και στο σημερινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα αγωνιστεί με την επετειακή φανέλα του χρυσού της ιωβηλαίου!»

Στο μεταξύ, έγινε γνωστή κι η ενδεκάδα του Ματίας Αλμέιδα, η οποία είναι ίδια με εκείνη του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Πινέδα, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Γκαρσία, ενώ στον πάγκο θα βρίσκονται οι Αθανασιάδης, Πήλιος, Μήτογλου, Γιόνσον, Μάνταλος, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.

Σχετικές ειδήσεις