ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2014: Ο Ντε Νίρο «εισέβαλε» σε σπίτι αγνώστων για να δει τις ΗΠΑ!

Μουντιάλ 2014: Ο Ντε Νίρο «εισέβαλε» σε σπίτι αγνώστων για να δει τις ΗΠΑ!

Ακόμα και οι πιο διάσημοι καλλιτέχνες στον κόσμο έχουν... πάθη και δεν διστάζουν να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να τα ικανοποιήσουν.

Τρανό παράδειγμα ο κατά πολλούς κορυφαίος ηθοποιός στον κόσμο Ρόμπερτ ντε Νίρο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τρόπον τινά την αναγνωρισιμότητά του και τη συμπάθεια που έχει ο κόσμος προς το πρόσωπό του, προκειμένου να ικανοποιήσει την επιθυμία του.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο Ντε Νίρο ζήτησε από τους συντελεστές της νέας του ταινίας να δώσουν εντολή για ένα δίωρο διάλειμμα στα γυρίσματα, ούτως ώστε να μπορέσει να παρακολουθήσει την εθνική ομάδα των ΗΠΑ, στο τελευταίο και κρίσιμο για την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ παιχνίδι, κόντρα στη Γερμανία.

Όπερ και εγένετο. Το επόμενο πρόβλημα αφορούσε το πού θα έβλεπε το ματς ο Ντε Νίρο μια και δεν ήθελε να το παρακολουθήσει σε κάποιο μαγαζί πηγμένο από τον κόσμο. Σύμφωνα με ένοικο ενός συγκροτήματος κατοικιών στο Μπρούκλιν, η Warner Bros έστειλε e-mail στο συγκρότημα ρωτώντας αν είναι εφικτό να τοποθετηθεί μια τηλεόραση στην ταράτσα για χάρη του ηθοποιού.

Ο άλλοτε «Ταξιτζής», ωστόσο, βρήκε μια πιο απλή λύση. Εντόπισε σπίτι στο οποίο είχαν μαζευτεί αρκετοί φίλοι και πήγε και παρακολούθησε το παιχνίδι μαζί τους. Σαν να λέμε «είδαμε τον αγώνα σπίτι μου. Ο Σπύρος, ο Βασίλης, ο Ντε Νίρο...».

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2014: Αποφεύχθηκε τραγωδία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης