ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναστασιάδης: «Γιατί να παραιτηθώ; Υπάρχει κανένας λόγος;»

Αναστασιάδης: «Γιατί να παραιτηθώ; Υπάρχει κανένας λόγος;»
EUROKINISSI

Παρά την ήττα από την Αρμενία με 3-2, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης σημείωσε σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους πως δεν βρίσκει κανένα λόγο να παραιτηθεί από την θέση του.

«Γιατί να παραιτηθώ; Υπάρχει κανένας λόγος; Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδα. Είμαι στενοχωρημένος και πικραμένος από το αποτέλεσμα. Βρεθήκαμε να χάνουμε χωρίς να υπάρχει λόγος, κάναμε ευκαιρίες, αλλά κάναμε τρία λάθη και δώσαμε τρία γκολ στους αντιπάλους. Φταίει ο προπονητής που κάνει λάθος πάσα ο άλλος; Φταίει ο προπονητής...», απάντησε ο 65χρονος τεχνικός σε ερώτηση για τις προθέσεις του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Στη συνέχεια ο ομοσπονδιακός προπονητής, τοποθετήθηκε στις «αιχμηρές» δηλώσεις που είχε κάνει νωρίτερα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας έστρεψε τα βέλη του στον αρχηγό της εθνικής και υποστήριξε πως αν δεν πιστεύει στην πρόκριση στο Euro 2020, τότε δεν έχει θέση στη «γαλανόλευκη»!

«Ρωτήστε κι άλλα παιδιά, όπως ο Φορτούνης και ο Σιόβας, για το τι έλεγαν στα αποδυτήρια και το αν πιστεύουν στην πρόκριση», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:
«Εγώ πιστεύω, ότι θα πάμε στο Euro, το ακούτε; Εγώ το λέω τώρα. Βλέπω τη δική μας ομάδα και βλέπω και τις άλλες».

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως «αν ο κύριος Παπασταθόπουλος δεν πιστεύει στην πρόκριση ας μην είναι εδώ. Ας μείνουμε εδώ εμείς, που πιστεύουμε στην πρόκριση».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τη συνέντευξη Τύπου του Άγγελου Αναστασιάδη