ΣΠΟΡ

Roland Garros: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Roland Garros: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα ξεκινήσουν την Κυριακή (28/5) τις υποχρεώσεις τους για τον πρώτο γύρο του Roland Garros, σύμφωνα με το πρόγραμμα που διέρρευσε από δημοσιογράφο στον Παρίσι.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του κυρίως ταμπλό του Roland Garros οδεύει προς την ολοκλήρωσή της.

Οι φίλοι του τένις ανυπομονούν για το σπουδαίο Γκραν Σλαμ στο Παρίσι, ακόμα κι αν σε αυτό δεν συμμετέχει για πρώτη φορά τα τελευταία 18 χρόνια ο «Βασιλιάς» του χώματος, Ράφα Ναδάλ.

Οπως διέρρευσε από δημοσιογράφο στο Παρίσι, την Κυριακή (28/5), ημέρα έναρξης των αγώνων του πρώτου γύρου, θα διεξαχθεί το πάνω μέρος του ταμπλό των ανδρών και το κάτω μέρος του ταμπλό των γυναικών.

Κάτι που σημαίνει πως τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς (με αντίπαλο τον Τσέχο Γίρι Βέσελι), όσο και η Μαρία Σάκκαρη (με αντίπαλο την Καρολίνα Μούχοβα) θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις του την Κυριακή (28/5).

Φυσικά αυτό μένει να επιβεβαιωθεί μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν και οι διοργανωτές θα ανακοινώσουν επίσημα το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας.

Αυτό σημαίνει πως ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη θα αγωνίζονται την ίδια ημέρα (ανά δύο ημέρες) μέχρι και τα προημιτελικά του Roland Garros.