Η Ευρώπη περνάει από Τούμπα και Φάληρο…

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει προβάδισμα, για την ώρα, για την 5η θέση του πρωταθλήματος και τη συμμετοχή στα play off, με τον Παναθηναϊκό να χάνει έδαφος.

Η Ευρώπη περνάει από Τούμπα και Φάληρο…

Το Onsports παρουσιάζει το πρόγραμμα των δυο στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος κι αναλύει γιατί οι δυο ισχυρές έδρες θα κρίνουν ποιος θα ετοιμάσει… διαβατήρια.

Το κρίσιμο τεστ για τον Παναθηναϊκό ήταν αυτό της Τούμπας. Η ομάδα του Φάμπρι σε όλα τα επίπεδα πήρε χαμηλό βαθμό, δεν έβαλε πόντους στο «σακούλι» και είδε τον ΠΑΣ Γιάννινα να διατηρεί το προβάδισμά του κατά τρεις βαθμούς, μένοντας μόνος του στην 5η θέση. Το συγκρότημα του Γιάννη Χριστόπουλου σπάει το ένα ομαδικό ρεκόρ μετά το άλλο, βγάζει ποδοσφαιρική υγεία και δείχνει ικανό για τη μεγάλη έκπληξη.

Από την άλλη, είναι… too much να μείνει εκτός Ευρώπης ο Παναθηναϊκός, για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια, και αν εξαιρέσει κανείς την εμφάνιση της Τούμπας – στην οποία πρέπει να συνυπολογιστούν απουσίες, διαιτησία και δυναμική αντιπάλου – δείχνει τον τελευταίο μήνα να έχει συνέλθει και να κάνει «αγώνα ταχύτητας» για να προλάβει την Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή