ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλβέρτης: «Να βάλουμε πράγματα στο παιχνίδι μας»

Αλβέρτης: «Να βάλουμε πράγματα στο παιχνίδι μας»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ξεκαθάρισε τι ζητά η ομάδα του από το ματς με τον Ίκαρο, ενώ ο Νίκος Παππάς τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να μεταφέρουν στο παρκέ όσα τους ζητά ο προπονητής τους.

Αν και ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του για την Euroleague ένα πολύ σπουδαίο ματς με την Μπαρτσελόνα, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δήλωσε πως οι παίκτες του πως θα πρέπει να παραμείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αυριανό αγώνα με τον Ίκαρο στη Χαλκίδα.

«Αντιμετωπίζουμε τον Ίκαρο Χαλκίδας και είναι μια αναμέτρηση την οποία θα πρέπει να προσέξουμε. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι» είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ και πρόσθεσε: «Έχουμε την ευκαιρία να βάλουμε δύο τρία πράγματα ακόμη στο παιχνίδι μας, το οποίο αντιμετωπίζουμε με απόλυτη σοβαρότητα, γιατί έτσι πρέπει να δούμε και αυτόν τον αγώνα και κάθε αγώνα, με σεβασμό στον αντίπαλο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νίκος Παππάς ο οποίος τόνισε πως οι συμπαίκτες του θα πρέπει με κάθε ευκαιρία να μεταφέρουν όλο και περισσότερα πράγματα απ όσα τους ζητάει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης πάνω στο παρκέ.

«Είναι ένα ακόμη παιχνίδι το οποίο χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση από την πλευρά μας. Γνωρίζουμε καλά πως θα αγωνιστούμε σε ένα γεμάτο γήπεδο και απέναντι σε μία ομάδα που έχει ισχυρό κίνητρο», είπε ο Έλληνας παίκτης και υπογράμμισε αναφορικά με τη δική του ομάδα.

« Αυτό δεν αλλάζει το δικό μας στόχο. Όπως σε κάθε αγώνα για εμάς το ζητούμενο είναι η νίκη. Παράλληλα όμως, στόχος μας είναι να μεταφέρουμε στο παρκέ ακόμη περισσότερα από αυτά που μας ζητά ο προπονητής μας, ενόψει και της συνέχειας», κατέληξε.