ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γκιστ: Μια ιδιαίτερη αναμέτρηση

Γκιστ: Μια ιδιαίτερη αναμέτρηση

Ο Τζειμς Γκιστ και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μιλώντας στο επίσημο site της Euroleague ξεκαθάρισαν πως κανένα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός δεν είναι αδιάφορο και πως οι «πράσινοι» πάνε στο ΣΕΦ για την νίκη

Μόνο αδιάφορο δεν είναι το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για τους «πράσινους» και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα τόσο από τις δηλώσεις του Τζειμς Γκιστ, όσο και του Φραγκίσκου Αλβέρτη στο www.esake.gr. «Θα 'ναι συναρπαστικό! Είναι η πρώτη φορά στο ΣΕΦ έπειτα την πρεμιέρα της Α1. Πιστεύω πως σίγουρα πολλοί περιμένουν με ανυπομονησία την αναμέτρηση» είπε ο Αμερικανός παίκτης του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε «Γνωρίζω πως δεν κρίνονται πολλά ως προς την κατάταξη της Ευρωλίγκας, αφού αμφότεροι έχουμε προκριθεί στα playoffs, αλλά κάθε Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είναι ντέρμπι κι όλοι είναι ενθουσιασμένοι γι' αυτό. Ανεξαρτήτως του ό,τι λέει η κατάταξη και της εξασφαλισμένης πρόκρισης, πάντα είναι μία ιδιαίτερη αναμέτρηση».

Από την πλευρά το ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στην… παρθενική του εμφάνιση ως τεχνικός σε ντέρμπι «αιωνίων» είπε «Είναι γι' ακόμη μία αναμέτρηση Ευρωλίγκας. Κι είναι ιδιαίτερη, επειδή πάντα είναι ντέρμπι, όταν ο Παναθηναϊκός συναντά τον Ολυμπιακό. Γνωρίζουμε πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον ως προς την πρόκριση στα playoffs, αλλά παραμένει μία αναμέτρηση ανάμεσα σ' αυτές τις δύο ομάδες. Ο στόχος μας είναι να παίξουμε καλά και να διεκδικήσουμε τη νίκη όπως πάντα. Πρέπει να παίξουμε καλά και να προετοιμαστούμε εν όψει επόμενης φάσης».