ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλβέρτης: «Θέλουμε το 2-2 με τον κόσμο μας»

Αλβέρτης: «Θέλουμε το 2-2 με τον κόσμο μας»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ετοιμάζει την ομάδα του για την ισοφάριση στην σειρά με την ΤΣΣΚΑ με τους «πράσινους» να είναι αποφασισμένοι για την επιστροφή τους στην Μόσχα

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρώτη του νίκη στην προημιτελική σειρά κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και σήμερα ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, λίγη ώρα πριν από την έναρξη της τελευταίας προπόνησης της ομάδας του για τον αυριανό αγώνα, ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός θέλει το 2-2 και... ένα ακόμα ταξίδι στην Μόσχα. «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Όλα τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά. Και πας πάντα για το επόμενο» είπε ο «Φράγκι» και αποκάλυψε τον στόχο της ομάδας του «Κάναμε το 2-1 και μπροστά στον κόσμο μας θέλουμε να κάνουμε το 2-2. Αυτός είναι ο στόχος μας και αν τα καταφέρουμε θα πάμε στην Μόσχα για την πρόκριση».

Όσο για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Έλληνας τεχνικός είπε «Ξέρουμε και οι δύο τα χαρακτηριστικά των αντιπάλων μας. Αυτό που θέλουμε εμείς από την πλευρά μας είναι να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην επίθεσή μας και να το θέλουμε περισσότερο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να στηριχθούμε κατά πρώτο στο ομαδικό μας παιχνίδι, στο πάθος που έχουμε δείξει αλλά και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Αν την ίδια στιγμή βγουν μπροστά και οι μεγάλες προσωπικότητες της ομάδας ακόμα καλύτερα».

Η... συνταγή της νίκης είναι γνωστή κατά τον Φραγκίσκο Αλβέρτη «Δεν υπάρχουν μυστικά για την νίκη. Θα πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη αγωνιστική διάθεση για να κερδίσουμε. Η κούραση δεν είναι δικαιολογία. Όσο κουρασμένοι είμαστε εμείς, το ίδιο κουρασμένοι θα είναι και οι αντίπαλοί μας και όποια ομάδα βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο. Θα πρέπει να επιδείξουμε την απαιτούμε αυτοσυγκέντρωση και όλα... έρχονται».