ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλβέρτης: «Κρατάμε την αυτοπεποίθησή μας και συνεχίζουμε»

Αλβέρτης: «Κρατάμε την αυτοπεποίθησή μας και συνεχίζουμε»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης για μία ακόμα φορά εκδήλωσε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στους παίκτες και του και έδωσε σύνθημα... αντεπίθεσης.

Σίγουρα θα περίμενε περισσότερα από τους παίκτες του κόντρα στο Ρέθυμνο, αλλά ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ξέρει πολύ καλά ότι τέτοια ματς είναι... ιδιαίτερα. Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας για την γεύση που άφησε στην ομάδα του ο αποκλεισμός από την ΤΣΣΚΑ ανέφερε:

«Πρέπει να λέμε τα πράγματα όπως τα πιστεύουμε. Τα παιδιά έκαναν τεράστια προσπάθεια να ανατρέψουν την σειρά μετά το 2-0. Όμως στο τελευταίο ματς στην Μόσχα αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Η εικόνας μας δεν ήταν η πραγματική. Έτσι είναι το μπάσκετ. Και όπως έτσι είναι να αφήνεις κάποια πράγματα πίσω και να συνεχίζεις».

Και συνέχισε: «Ξέρουμε ότι τέτοια ματς, μετά από συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια δεν είναι εύκολα. Το Ρέθυμνο έπαιξε καλά βρεθήκαμε και πίσω στο σκορ. Βρήκαμε χαρακτήρα, κάποιοι στάθηκαν εκεί που έπρεπε. Η διαφορά αδικεί το Ρέθυμνο. Εμείς πρέπει να διορθωθούμε και να συνεχίσουμε».

Όσο για την συνέχεια είπε και πάλι για την σειρά με την ΤΣΣΚΑ: «Κρατάμε κάποια πράγματα, αλλά μετά το μια τέτοια ήττα απογοητεύεσαι. Αν κάτσεις ψύχραιμα και σκεφτείς τι κάναμε λες άλλα. Το πρώτο ματς το χάσαμε σε λεπτομέρειες. Δεν υπάρχει άλλη μαγική συνταγή. Όσοι είναι στα γήπεδα τόσα χρόνια αυτά κάνουν. Δε μπορείς να γυρίσεις τον χρόνο πίσω. Κρατάμε αυτοπεποίθηση και συνεχίζουμε. Σε 3 από τα 5 παιχνίδια ήμασταν παραπάνω από καλοί».

Σε ερώτηση για την αστοχία των Μπράμος και Κάρι υποστήριξε: «Κάθε προπονητή τον απασχολεί το ντεφορμάρισμα των παικτών. Ειδικά όταν πρόκειται για τους σουτέρ της ομάδας. Πιστεύουμε στους παίκτες μας και τους περιμένουμε. Δεν τρέχει τίποτα...».